C cyoen Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 4 11 Aralık 2023 #1 Merhaba. ESP8266 kartımı bilgisayarıma bağlamaya çalışıyorum. Model CH340G driverlar yüklü olmasına rağmen görmüyor.
Merhaba. ESP8266 kartımı bilgisayarıma bağlamaya çalışıyorum. Model CH340G driverlar yüklü olmasına rağmen görmüyor.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 11 Aralık 2023 #2 Bu tarz sorunların %80'i falan farklı kabloyla deneyince çözülüyor. İnsanlar bazen denemeyi unutuyot denemediyseniz deneyin. ESP'nin güç ışığı yanıyor mu? Elinizde muadil bir kart varsa C340 içeren onu da aynı kablo ile vs. takıp deneyiniz.
Bu tarz sorunların %80'i falan farklı kabloyla deneyince çözülüyor. İnsanlar bazen denemeyi unutuyot denemediyseniz deneyin. ESP'nin güç ışığı yanıyor mu? Elinizde muadil bir kart varsa C340 içeren onu da aynı kablo ile vs. takıp deneyiniz.
C cyoen Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 4 11 Aralık 2023 #3 özgün deniz dedi: Bu tarz sorunların %80'i falan farklı kabloyla deneyince çözülüyor. İnsanlar bazen denemeyi unutuyot denemediyseniz deneyin. ESP'nin güç ışığı yanıyor mu? Elinizde muadil bir kart varsa C340 içeren onu da aynı kablo ile vs. takıp deneyiniz. Genişletmek için tıkla... evet güç ışığı yanıyor usb aygıtı tanınamadı diyor elimde başka kart yok
özgün deniz dedi: Bu tarz sorunların %80'i falan farklı kabloyla deneyince çözülüyor. İnsanlar bazen denemeyi unutuyot denemediyseniz deneyin. ESP'nin güç ışığı yanıyor mu? Elinizde muadil bir kart varsa C340 içeren onu da aynı kablo ile vs. takıp deneyiniz. Genişletmek için tıkla... evet güç ışığı yanıyor usb aygıtı tanınamadı diyor elimde başka kart yok
SunsetPolo Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 451 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #4 cyoen dedi: Evet güç ışığı yanıyor USB aygıtı tanınamadı diyor elimde başka kart yok. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü aynı sorun bende de var 2 kablo denedim olmadı 3. bir kablo aldım onu deneyeceğim.
cyoen dedi: Evet güç ışığı yanıyor USB aygıtı tanınamadı diyor elimde başka kart yok. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü aynı sorun bende de var 2 kablo denedim olmadı 3. bir kablo aldım onu deneyeceğim.