Bilgisayar normal açılmıyor

Reuof

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarı açtığımda siyah ekranda kalıyor hiçbir şey gelmiyor ama güç tuşuna basılı tutunca iki üç defa kendi kendine açılıp kapanıyor sonra açılmayı bırakınca normal açmayı deniyorum açılıyor. Bu sorun önceden yoktu ekran kartı ve PSU aldım ondan sonra olmaya başladı. Sorunun neden olduğunu nasıl bulabilirim?

Bilgisayarı açtığımda siyah ekranda kalıyor hiçbir şey gelmiyor ama güç tuşuna basılı tutunca iki üç defa kendi kendine açılıp kapanıyor sonra açılmayı bırakınca normal açmayı deniyorum açılıyor. Bu sorun önceden yoktu ekran kartı ve PSU aldım ondan sonra olmaya başladı. Sorunun neden olduğunu nasıl bulabilirim?
PSU kaç watt ekran kartın nedir? SSD veya herhangi bir disk takılı mı? Boot kısmında hangi disk seçili o diskte windows var mı?

PSU kaç watt ekran kartın nedir? SSD veya herhangi bir disk takılı mı? Boot kısmında hangi disk seçili o diskte windows var mı?
psu 400 watt ekran kartı gt630 ssd takılı ek bir disk yok

Termal macun bitmiş olabilir.
Ekran kartının gücü watta yetmiyor olabilir.
termal macun üstünde var psu gayet yeterli olması lazım 400 watt çünkü

psu 400 watt ekran kartı gt630 ssd takılı ek bir disk yok

termal macun üstünde var psu gayet yeterli olması lazım 400 watt çünkü
Ekran kartın ikinci el mi hocam?

Ekran kartında yanma ya da herhangi bir hasar olsa hiç açılmaması gerekmez mi?

Görüntü gelmiyorsa ekran kartındandır ya da ssddendir. Ekran kartının sağllam olduğunu düşünüyorsanız BIOS'tan boot diskini SSD seçip tekrardan açın.

Görüntü gelmiyorsa ekran kartındandır ya da ssddendir. Ekran kartının sağllam olduğunu düşünüyorsanız BIOS'tan boot diskini SSD seçip tekrardan açın.
hocam görüntü gelmiyor ama yazdığım gibi açma kapatma tuşuna basılı tutuyorum iki üç defa kapanıp açılıyor sonra normal açınca düzeliyor bu sorunu neyden yapar bilemedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı