2 279508 Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.242 Makaleler 1 Çözümler 9 17 Kasım 2020 #11 TheVibe dedi: Evet kurulu. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen Valorant Bootloader uzatıyor açılış sürecinizi, Vanguard yazılımını sistemden tamamen kaldırıp dener misiniz?
TheVibe dedi: Evet kurulu. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen Valorant Bootloader uzatıyor açılış sürecinizi, Vanguard yazılımını sistemden tamamen kaldırıp dener misiniz?
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #12 sfc /scannow Genişletmek için tıkla... Konutunu dener misin? CMD'yi yönetici olarak çalıştır.
G getthisdone7 Centipat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 314 Çözümler 1 17 Kasım 2020 #13 Bende de bazen ışık hızı bazen fazla yüklüyo garip bir pc ) Genelde hızlı açılıyor. Sitedeki hızlandırmaları yapmıştım FETCH kapama vs.
Bende de bazen ışık hızı bazen fazla yüklüyo garip bir pc ) Genelde hızlı açılıyor. Sitedeki hızlandırmaları yapmıştım FETCH kapama vs.
TheVibe Megapat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 582 Çözümler 3 Yer Boston, Massachusetts Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Walter Bishop'un Yanında Laboratuvar Asistanı 17 Kasım 2020 #14 Nounie dedi: Konutunu dener misin? CMD'yi yönetici olarak çalıştır. Genişletmek için tıkla... Çözüm öneriniz için teşekkürler fakat maalesef bir işe yaramadı. Bozuk dosya buldu, onardı fakat açılış hızında herhangi bir değişiklik olmadı. 279508 dedi: Muhtemelen Valorant Bootloader uzatıyor açılış sürecinizi, Vanguard yazılımını sistemden tamamen kaldırıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramadı.
Nounie dedi: Konutunu dener misin? CMD'yi yönetici olarak çalıştır. Genişletmek için tıkla... Çözüm öneriniz için teşekkürler fakat maalesef bir işe yaramadı. Bozuk dosya buldu, onardı fakat açılış hızında herhangi bir değişiklik olmadı. 279508 dedi: Muhtemelen Valorant Bootloader uzatıyor açılış sürecinizi, Vanguard yazılımını sistemden tamamen kaldırıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramadı.
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #15 Temiz kurulum dene o zaman. Bu büyük ihtimalle çözecektir. Temiz kurulum yapamayacaksan, başlangıçtaki herşeyi kapatıp dene.
Temiz kurulum dene o zaman. Bu büyük ihtimalle çözecektir. Temiz kurulum yapamayacaksan, başlangıçtaki herşeyi kapatıp dene.
TheVibe Megapat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 582 Çözümler 3 Yer Boston, Massachusetts Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Walter Bishop'un Yanında Laboratuvar Asistanı 20 Kasım 2020 #16 Nounie dedi: Temiz kurulum dene o zaman. Bu büyük ihtimalle çözecektir. Temiz kurulum yapamayacaksan, başlangıçtaki herşeyi kapatıp dene. Genişletmek için tıkla... Maalesef şu an temiz kurulum yapamam. Başlangıçtaki her şeyi kapatıp denemiştim fakat sonuç aynı kalmıştı.
Nounie dedi: Temiz kurulum dene o zaman. Bu büyük ihtimalle çözecektir. Temiz kurulum yapamayacaksan, başlangıçtaki herşeyi kapatıp dene. Genişletmek için tıkla... Maalesef şu an temiz kurulum yapamam. Başlangıçtaki her şeyi kapatıp denemiştim fakat sonuç aynı kalmıştı.