U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 710 Çözümler 1 5 Kasım 2023 #1 Merhaba, bilgisayarımı bir arkadaşıma ödünç vermem gerekiyor fakat fotoğraflar uygulamasından telefonumdaki fotoğraflar falan hepsi çıkıyor. Bu tarz şeylere erişebilmesini istemiyorum ne yapmalıyım?
Merhaba, bilgisayarımı bir arkadaşıma ödünç vermem gerekiyor fakat fotoğraflar uygulamasından telefonumdaki fotoğraflar falan hepsi çıkıyor. Bu tarz şeylere erişebilmesini istemiyorum ne yapmalıyım?
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.158 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #2 Yeni bir Windows kullanıcısı oluştur. Kendi kullanıcına şifre koy. Üst düzey zahmetlere girmediği sürece senin dosyalarına kolay kolay erişemez.
Yeni bir Windows kullanıcısı oluştur. Kendi kullanıcına şifre koy. Üst düzey zahmetlere girmediği sürece senin dosyalarına kolay kolay erişemez.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #3 Yeni kullanıcı oluştur ve işlem yapmasına izin verme.
U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 710 Çözümler 1 5 Kasım 2023 #4 RFKaya dedi: Yeni bir Windows kullanıcısı oluştur. Kendi kullanıcına şifre koy. Üst düzey zahmetlere girmediği sürece senin dosyalarına kolay kolay erişemez. Genişletmek için tıkla... Mac kullanıyorum. ucserin dedi: Mac kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Nereden yapılıyor. Son düzenleme: 5 Kasım 2023
RFKaya dedi: Yeni bir Windows kullanıcısı oluştur. Kendi kullanıcına şifre koy. Üst düzey zahmetlere girmediği sürece senin dosyalarına kolay kolay erişemez. Genişletmek için tıkla... Mac kullanıyorum. ucserin dedi: Mac kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Nereden yapılıyor.