Bilgisayar ön paneldeki kulaklığı görünmüyor

Erens.06

Hectopat
Daha fazla  
Arka jak girişlerinde hoparlör takılı, ön tarafa kulaklığı taktıgımda kulaklığı görmüyor. Yardım ederseniz mutlu olurum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    9,6 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
Realtek HD Audio Yöneticisi yüklü mü bilgisayarda? Denetim masasında yüklü ise gözükmeli. Yüklüyse oradan Ön panel jak saptamasını engelle seçeneğini açmanızı tavsiye ederim.

Hocam yanımda PC yok. Fakat ses denetimi seçeneklerinden ön paneli devre dışı bırakmış olabilirsiniz. Bence kontrol edin.

Yazılımsal olarak bir problem yoksa jak girişlerinde bir temassızlık olabilir. Kolay bozulabilen girişler, ben kasamı alalı 1 ay olmamıştı jak girişi temassızlık yapıyordu. Söküp üstündeki temas yerlerini penseyle düzelterek değiştirmeye gerek kalmadan düzeltmiştik.

Bozuk olmadıgına eminim.

Hocam yanımda PC yok. Fakat ses denetimi seçeneklerinden ön paneli devre dışı bırakmış olabilirsiniz. Bence kontrol edin.

Nasıl yapacağız pek bilgim yok.

Hocam örnek bir video. Yardımcı olabilir. Sistem genel olarak aynı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Realtek HD Audio yöneticisini indirdim görünmüyor maalesef ne yapacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…