Bilgisayar Ön USB Girişi Çalışmama Sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım ön usb girişleri telefonumu görmediği için aygıt yöneticisinden usb yerindeki her şeyi sil düzelir tavsiyesiyle bu durum oluştu büyük ihtimalle bu durumdan oldu. Bilgisayar açılırken F1'e basmamı istiyor her zamanki gibi o ekranda klavye f1 basıyor ama bilgisayar açılınca hiçbiri çalışmıyor. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartının sitesinden ya da aygıt yöneticisinden yüklemeyi dene bence çünkü benim pc dell marka ve dell'in sitesinde usb ile ilgili bir kaç sürücü gördüğüme eminim, bence kendi anakartının sitesine bir bak orada varsa usb ile ilgili bir sürücü, onu denemeni öneririm. Başıma gelmedi ama sadece bir öneri. Kolay gelsin

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Sorunu format ile çözdüm ama usb konusunda bilgisayar klavye,mouse her şeyi görmez oldu masaüstü açılıyordu ben hiç bir şey yapamıyordum. Formatta zaten yeni harddisk aldım bahane oldu bir nevi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…