Bilgisayar önerisi

Arkadaşlar RX 6600XT ekran kartım var ekran kartı olmayan bir sistem bulabilir miyim uygun fiyatlı işlemci RAM anakart SSD Power yeterli bana.

Yani ekran kartı zaten sende var mı? Sana anakart işlemci PSU lazım?

Evet sadece ekran kartım var uzay montaj yapsamda olur işlemci anakart RAM SSD Power yeterli bana ikinci eller çok pahalı.

Öyle diyin yeter hemen atalım.

İlk seçenek:

2. Seçenek:

Hangisi size daha uygun gelirse onu alın. 2. seçenekteki anakart 5600'ü destekliyor mu bakılması lazım ama.

B450'lerde BIOS güncellemesi yapmadan 5000 serisi çalışmıyor diye biliyorum.

B450 veya B550 anakart, R5 5600 ve 550W bir PSU işini görür.

Bulması sıkıntı işte bulamıyorum sıkıntı o reis uyguna bulsam alacağım.

Hocam pardon ben size yanlış anlattım galiba. Ben ekran kartını 4.5k ya aldım sistemin toplamı 10000 civarı olacak anakart haricindekiler değil. Teşekkürler.

Bulması sıkıntı işte bulamıyorum sıkıntı o reis uyguna bulsam alacağım.
Hocam pardon ben size yanlış anlattım galiba. Ben ekran kartını 4.5k ya aldım sistemin toplamı 10000 civarı olacak anakart haricindekiler değil. Teşekkürler.
O zaman 2. el. Kalan paraya işlemci anakart sıfır alırsanız zaten para kalmıyor.

O zaman 2. el. Kalan paraya işlemci anakart sıfır alırsanız zaten para kalmıyor.

Anakart ve PSU'yu sıfır alacağım işlemci RAM ve SSD'yi bulabilirsem 2.el alacağım ama çok az var bir de fahiş fiyattan veriyorlar. (bursa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…