semihaydz Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 18 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #1 Bilgisayar kasasının önündeki 3 fanı nasıl cikartabilirim? Bilen var mı acaba? ]
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 5 Ocak 2024 #2 Kasanız XPG valor Air galiba bu şekilde ön kapağı çıkmış hali var. Sukunanınteli dedi: Kasanız XPG valor Air galiba bu şekilde ön kapağı çıkmış hali var. Hocam arka tarafının fotoğrafı bu pardon ön tarafı için bakacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Ön kapağının manyetik olduğu yazıyor hocam çıkarıp temizleyebilirsiniz ön tarafı.
Kasanız XPG valor Air galiba bu şekilde ön kapağı çıkmış hali var. Sukunanınteli dedi: Kasanız XPG valor Air galiba bu şekilde ön kapağı çıkmış hali var. Hocam arka tarafının fotoğrafı bu pardon ön tarafı için bakacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Ön kapağının manyetik olduğu yazıyor hocam çıkarıp temizleyebilirsiniz ön tarafı.
Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #3 Kasanın iki yan kapaklarını aç 2 tarafta olmak üzere toplam 6 veya 8 tane klips var onları geri bastırarak çıkartabilirsin.
Kasanın iki yan kapaklarını aç 2 tarafta olmak üzere toplam 6 veya 8 tane klips var onları geri bastırarak çıkartabilirsin.
semihaydz Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 18 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #5 Sukunanınteli dedi: Eki Görüntüle 2075426 Genişletmek için tıkla... Hocam bulduk temizledik çok alakasız yerden çıktı bende şaşırdım en son süpürge makinesiyle girecektim teşekkür ederim.
Sukunanınteli dedi: Eki Görüntüle 2075426 Genişletmek için tıkla... Hocam bulduk temizledik çok alakasız yerden çıktı bende şaşırdım en son süpürge makinesiyle girecektim teşekkür ederim.