Pendelton Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 119 9 Ağustos 2018 #1 Sivas'dan selamlar herkese. Ben bilgisayarımı özledim. Şaka bir yana olsun, 1 haftadır buradayım. Uzun süredir gitmemiştim, kafamı dinledim, tekrar İstanbul kalabalığına karışma vakti geldi. Cumartesi günü yolcuyum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2018
Sivas'dan selamlar herkese. Ben bilgisayarımı özledim. Şaka bir yana olsun, 1 haftadır buradayım. Uzun süredir gitmemiştim, kafamı dinledim, tekrar İstanbul kalabalığına karışma vakti geldi. Cumartesi günü yolcuyum.
Sertaç Ƨarı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 1.441 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2018 #2 Memleket özleminin yerini tutmuyor. Tabi yanımda getirdiğim için. Yolun açık olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2018
Pendelton Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 119 9 Ağustos 2018 #3 Sertaç Ƨarı dedi: Memleket özleminin yerini tutmuyor. Tabi yanımda getirdiğim için. Yolun açık olsun. Genişletmek için tıkla... Sağolun.
Sertaç Ƨarı dedi: Memleket özleminin yerini tutmuyor. Tabi yanımda getirdiğim için. Yolun açık olsun. Genişletmek için tıkla... Sağolun.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2018 #4 Sivas Sivas'dan büyüktür. 2 milyonu zaten İstanbul'da. Tüm Sivaslılar memleketine dönse oturacak yer kalmaz herhalde.
Sivas Sivas'dan büyüktür. 2 milyonu zaten İstanbul'da. Tüm Sivaslılar memleketine dönse oturacak yer kalmaz herhalde.
Theodore Bagwell Decapat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 2 9 Ağustos 2018 #5 1 Hafta'dan sonra elin ayağın titremesin
Pendelton Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 119 9 Ağustos 2018 #6 .I.N.И.A. dedi: Sivas Sivas'dan büyüktür. 2 milyonu zaten İstanbul'da. Tüm Sivaslılar memleketine dönse oturacak yer kalmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle Theodore Bagwell dedi: 1 Hafta'dan sonra elin ayağın titremesin Genişletmek için tıkla... 10.günü geride bıraktık.
.I.N.И.A. dedi: Sivas Sivas'dan büyüktür. 2 milyonu zaten İstanbul'da. Tüm Sivaslılar memleketine dönse oturacak yer kalmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle Theodore Bagwell dedi: 1 Hafta'dan sonra elin ayağın titremesin Genişletmek için tıkla... 10.günü geride bıraktık.
3 33085 Kilopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.286 Makaleler 3 Çözümler 1 9 Ağustos 2018 #7 Kafa dinlemiş oldun ve rahatladın Tabi insan yaşadığı şehri daha çok seviyor.