Bilgisayar olduğu halde internet kafeye gitmek

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Evimde zaten oyuncu laptopu var (linçlemeyin üniversite öğrencisiyim ve mecburum). Ancak yine de arada internet kafeye gidip oyun oynamayı seviyorum. Ortamı hoş diyeyim. Bir insan nasıl ki normal bir kafeye gidip bir şeyler içerken oturup vakit geçiriyorsa buna da aynı gözle bakıyorum. Sizce abes bir durum mu? Siz yapıyor musunuz?

Evet ama bende oyuncu bir bilgisayar yok.

Bilgisayarı olmayan arkadaşımla gidiyoruz. Onun dışında başka türlü gitmiyorum. Ortamı da küfür edenler falan olunca nezih bir ortam olmuyor. Arkadaşımla da çok gitmeyiz o benim evime gelir pes falan atarız öyle yani.

Masaüstü sisteminiz olsaydı garip bakabilirdim ama laptop olduğundan anlayabiliyorum.

Evet ama bende oyuncu bir bilgisayar yok.
Hocam umarım daha iyileri sizin olur. :/
Bizim oradaki kafe nezih bir ortam. Küfür eden insan belki ayda 1-2 falandır ya.

Masaüstü sisteminiz olsaydı garip bakabilirdim ama laptop olduğundan anlayabiliyorum.
Masaüstü olsaydı da bile yine de ortam için giderdim herhalde. Laptop kötü değil. i5 ve GTX 1650'li orta halli bir laptop.

Ha tabi şu durum var: oradaki kasalarda RTX 3060 ve 3070 var. Mesela çok yüksek sistem isteyecek oyunları orada oynamaya gidebilirim. Örneğin Hogwarts Legacy gibi.

Sistemim çok iyi değil aslında iyi olsa bile arkadaşlarla gidilir ortamı eğlenceli bence gayet normal bir durum.

Benim de 3060'lı sistemim var vallahi şöyle söyleyeyim her oyunu programı vs açıyor rahat şekilde böyle bir bilgisayarım olduğundan beri internet kafeye adımımı atmadım fakat çoğu arkadaşımın bilgisayarı dahi yok onlar çağırsa muhabbet olsun diye internet kafeye veya PlayStation kafeye gittiğim oluyor.

Hocam laptop hissiyatından çok masaüstü hissiyatı size daha iyi gelebilir veya ortamları evdeki ortamdan daha iyi gelebilir diye düşünüyorum

Hocam laptop hissiyatından çok masaüstü hissiyatı size daha iyi gelebilir veya ortamları evdeki ortamdan daha iyi gelebilir diye düşünüyorum.

Masaüstündeki hissiyat zaten kıyaslanmaz ne ısınma sorunu var ne kasma sorunu ne birkaç AAA oyun oynadıktan sonra ısınıp kapanır mı telaşı ne de adaptörü çıkarsammı taksammı düşüncesi var.

Hocam hiç laptop almadım 2 sebebi var, 1 ekranı çok küçük geliyor 2 çok ısınıyor, hissiyatlarını inanın bilmiyorum ama ne kadar ısındığını biliyorum xd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…