Merhaba. Bir anakart almayı planlıyorum. Ancak test edemem. Çünkü alacağım ilk parça anakart. Bilgisayarcılardan test edebilir miyim? Ayrıca statik poşet olmadan saklayabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Bilgisayarcıda test ettirme şansın olabilir bir ihtimal ama Bilgisayarcıdaki bir parça bozuksa o yüzden bozuk olduğunu düşünebilirsin. En azından işlemciyle birlikte alın ki test edebilme şansınız olsun.
Bilgisayarcıda test ettirme şansın olabilir bir ihtimal ama Bilgisayarcıdaki bir parça bozuksa o yüzden bozuk olduğunu düşünebilirsin. En azından işlemciyle birlikte alın ki test edebilme şansınız olsun.
Şu an böyle bir bütçem yok. Parçaları sıra sıra alıyorum. Satıcının yorumları aslında gayet iyi. Satın almadan önce video gönderiyor. Ürün bozuk çıkarsa koşulsuz şartsız iade ediyormuş. Kendisi yorumlarda öyle demiş.
Parçaları sıra sıra alıyorum. Satıcının yorumları aslında gayet iyi. Satın almadan önce video gönderiyor. Ürün bozuk çıkarsa koşulsuz şartsız iade ediyormuş. Kendisi yorumlarda öyle demiş.
Anladım. Tavsiyeniz için çok teşekkürler. Ayrıca son bir sorum var. İlk olarak işlemciyi alsam nasıl olur? İşlemci direkt olarak test edilebilir. Anakart gibi değil.
Merhaba. Bir anakart almayı planlıyorum. Ancak test edemem. Çünkü alacağım ilk parça anakart. Bilgisayarcılardan test edebilir miyim? Ayrıca statik poşet olmadan saklayabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Elektronik parçaları kendi ambalajlarında saklamak en iyisidir. İşlemcinin plastik kutusu, anakartın elektrostatik poşeti gibi... Durduğu yerde bozuluyorlar sonra.
Elektronik parçaları kendi ambalajlarında saklamak en iyisidir. İşlemcinin plastik kutusu, anakartın elektrostatik poşeti gibi... Durduğu yerde bozuluyorlar sonra.