alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 23 Ekim 2021 #1 Sorum başlıktadır, bu mümkün müdür TWRP vb ile? Konu açıldığında @mburaktekin hocamı etiketlerseniz sevinirim pek aktif olamayacağım. Cihaz: GM8 tek SIM.
Sorum başlıktadır, bu mümkün müdür TWRP vb ile? Konu açıldığında @mburaktekin hocamı etiketlerseniz sevinirim pek aktif olamayacağım. Cihaz: GM8 tek SIM.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #2 @mburaktekin
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 23 Ekim 2021 #3 Atilir. Ben attim. Programin adini unuttum lakin.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 23 Ekim 2021 #4 alpethz dedi: Sorum başlıktadır, bu mümkün müdür TWRP vb ile? Konu açıldığında @mburaktekin hocamı etiketlerseniz sevinirim pek aktif olamayacağım. Cihaz: GM8 tek SIM. Genişletmek için tıkla... Mümkün. Stok ROM dosyasını indirip "system.img-vendor.img-boot.img" dosyalarını TWRP üzerinden flashlarsanız stok sistemine geri döner.
alpethz dedi: Sorum başlıktadır, bu mümkün müdür TWRP vb ile? Konu açıldığında @mburaktekin hocamı etiketlerseniz sevinirim pek aktif olamayacağım. Cihaz: GM8 tek SIM. Genişletmek için tıkla... Mümkün. Stok ROM dosyasını indirip "system.img-vendor.img-boot.img" dosyalarını TWRP üzerinden flashlarsanız stok sistemine geri döner.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 24 Ekim 2021 #5 364809 dedi: Mümkün. Stok ROM dosyasını indirip "System. İmg-vendor. İmg-boot. İmg" dosyalarını TWRP üzerinden flashlarsanız stok sistemine geri döner. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam hemen 350070 dedi: Atilir. Ben attim. Programin adini unuttum lakin. Genişletmek için tıkla... Hatırlayınca yazarsanız çok sevinirim
364809 dedi: Mümkün. Stok ROM dosyasını indirip "System. İmg-vendor. İmg-boot. İmg" dosyalarını TWRP üzerinden flashlarsanız stok sistemine geri döner. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam hemen 350070 dedi: Atilir. Ben attim. Programin adini unuttum lakin. Genişletmek için tıkla... Hatırlayınca yazarsanız çok sevinirim
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 24 Ekim 2021 #6 alpethz dedi: Deniyorum hocam hemen Hatırlayınca yazarsanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Odin Mobile olabilir. Sorumluluk kabul etmem. Cihazim Samsung idi.
alpethz dedi: Deniyorum hocam hemen Hatırlayınca yazarsanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Odin Mobile olabilir. Sorumluluk kabul etmem. Cihazim Samsung idi.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 24 Ekim 2021 #7 350070 dedi: Odin Mobile olabilir. Sorumluluk kabul etmem. Cihazim Samsung idi. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler Samsung'larda odin aşırı pratik bir alternatif.
350070 dedi: Odin Mobile olabilir. Sorumluluk kabul etmem. Cihazim Samsung idi. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler Samsung'larda odin aşırı pratik bir alternatif.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #8 alpethz dedi: Sorum başlıktadır, bu mümkün müdür TWRP vb ile? Konu açıldığında @mburaktekin hocamı etiketlerseniz sevinirim pek aktif olamayacağım. Cihaz: GM8 tek SIM. Genişletmek için tıkla... Hocam illaki PC lazım. Olmadan yapamazsınız. Tabii TWRP yüklüyse yapabilirsiniz. TWRP yüklemek için de PC lazım.
alpethz dedi: Sorum başlıktadır, bu mümkün müdür TWRP vb ile? Konu açıldığında @mburaktekin hocamı etiketlerseniz sevinirim pek aktif olamayacağım. Cihaz: GM8 tek SIM. Genişletmek için tıkla... Hocam illaki PC lazım. Olmadan yapamazsınız. Tabii TWRP yüklüyse yapabilirsiniz. TWRP yüklemek için de PC lazım.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 25 Ekim 2021 #9 TWRP yüklüyse bilgisayara ihtiyacınız kalmıyor.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 25 Ekim 2021 #10 Arkadaşlar yaptım ama TWRP yüklü değil rootsuz yüklenmiyor çünkü PC elimde değil. PC olmadan rootlama veya TWRP yükleme yöntemi var mı?
Arkadaşlar yaptım ama TWRP yüklü değil rootsuz yüklenmiyor çünkü PC elimde değil. PC olmadan rootlama veya TWRP yükleme yöntemi var mı?