qaKaYagamiliggght Hectopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 120 Çözümler 1 16 Ocak 2020 #1 Günaydın arkadaşlar benim elimde eski bir işlemci var. Bunu bilgisayara takmadan çalıştırmak yani sadece ısınmasını sağlamak istiyorum, nasıl yaparım?
Günaydın arkadaşlar benim elimde eski bir işlemci var. Bunu bilgisayara takmadan çalıştırmak yani sadece ısınmasını sağlamak istiyorum, nasıl yaparım?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 16 Ocak 2020 #2 PIN yapısını öğrenip söz konusu PIN'lere uygun voltaj vererek çalışmalara başlayabilirsiniz.
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 16 Ocak 2020 #3 Güç pinlerini bulup elektrik verirsen ısınır.
N Nogay Han Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 598 Çözümler 1 16 Ocak 2020 #4 Recep Baltaş dedi: PIN yapısını öğrenip söz konusu PIN'lere uygun voltaj vererek çalışmalara başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Söz konusu pinlere kaç volt elektirk vermek gerekiyor. Bir de bu pinleri nasıl öğreneceğiz. Bütün pinler aynı. Benim elimde de 2 adet eski işlemci var. Merak ettim şimdi
Recep Baltaş dedi: PIN yapısını öğrenip söz konusu PIN'lere uygun voltaj vererek çalışmalara başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Söz konusu pinlere kaç volt elektirk vermek gerekiyor. Bir de bu pinleri nasıl öğreneceğiz. Bütün pinler aynı. Benim elimde de 2 adet eski işlemci var. Merak ettim şimdi