Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 2 Ağustos 2022 #1 Android 11 Samsung M12 model telefonuma root atmak istiyorum ama elimde bir PC yok. PC olmadan root atma şansım var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Android 11 Samsung M12 model telefonuma root atmak istiyorum ama elimde bir PC yok. PC olmadan root atma şansım var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 2 Ağustos 2022 #2 Hayır, yoktur maalesef. Olması da pek iyi olmazdı. Root ihtimali beraberinde brick ihtimalini de getiriyor sıkıntılı yani.
Hayır, yoktur maalesef. Olması da pek iyi olmazdı. Root ihtimali beraberinde brick ihtimalini de getiriyor sıkıntılı yani.
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 2 Ağustos 2022 #3 364809 dedi: Hayır, yoktur maalesef. Olması da pek iyi olmazdı. Root ihtimali beraberinde brick ihtimalini de getiriyor sıkıntılı yani. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ediyorum.
364809 dedi: Hayır, yoktur maalesef. Olması da pek iyi olmazdı. Root ihtimali beraberinde brick ihtimalini de getiriyor sıkıntılı yani. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ediyorum.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2022 #4 Telefonda TWRP varsa SD karta Magiski atıp TWRP üzerinden flaşlayabilirsiniz.
3 329112 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 781 Makaleler 4 Çözümler 7 2 Ağustos 2022 #5 Tunahan£Wkbukut dedi: Android 11 Samsung M12 model telefonuma root atmak istiyorum ama elimde bir PC yok. PC olmadan root atma şansım var mıdır? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Birkaç uygulama vardı, hepsini denedim ama bir tanesi bile çalışmadı yani evet bilgisayar dışında olmuyor.
Tunahan£Wkbukut dedi: Android 11 Samsung M12 model telefonuma root atmak istiyorum ama elimde bir PC yok. PC olmadan root atma şansım var mıdır? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Birkaç uygulama vardı, hepsini denedim ama bir tanesi bile çalışmadı yani evet bilgisayar dışında olmuyor.
efe2839 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #6 Tunahan£Wkbukut dedi: Android 11 Samsung M12 model telefonuma root atmak istiyorum ama elimde bir PC yok. PC olmadan root atma şansım var mıdır? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... yok hocam olmuyor uygulamalar vardıda işe yarıyacaklarını düşünmüyorum araştırın bulursanız uygulamaları deneyin
Tunahan£Wkbukut dedi: Android 11 Samsung M12 model telefonuma root atmak istiyorum ama elimde bir PC yok. PC olmadan root atma şansım var mıdır? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... yok hocam olmuyor uygulamalar vardıda işe yarıyacaklarını düşünmüyorum araştırın bulursanız uygulamaları deneyin