kwengface Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 89 Çözümler 1 19 Mayıs 2019 #1 Merhaba arkadaşlar ben yeni bilgisayar topladım. USB bellekden Windows 10 kurmak istiyorum. Ama başka bir bilgisayarım olmadığı için kuramıyorum. Nasıl kurabilirim yardımcı olur musunuz? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2019
Merhaba arkadaşlar ben yeni bilgisayar topladım. USB bellekden Windows 10 kurmak istiyorum. Ama başka bir bilgisayarım olmadığı için kuramıyorum. Nasıl kurabilirim yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mayıs 2019 #2 İnternet kafeye gidip USB hazırlayabilirsiniz.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 20 Mayıs 2019 #3 Telefonun var ise - ki var gözüküyor - aşağıda attığım videodaki adımları takip ederek kurulum gerçekleştirebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Telefonun var ise - ki var gözüküyor - aşağıda attığım videodaki adımları takip ederek kurulum gerçekleştirebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kwengface Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 89 Çözümler 1 20 Mayıs 2019 #4 muzan dedi: Telefonun var ise - ki var gözüküyor - aşağıda attığım videodaki adımları takip ederek kurulum gerçekleştirebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Peki Windows 10 hangi sürümünü indirmeliyim?
muzan dedi: Telefonun var ise - ki var gözüküyor - aşağıda attığım videodaki adımları takip ederek kurulum gerçekleştirebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Peki Windows 10 hangi sürümünü indirmeliyim?
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 20 Mayıs 2019 #5 kwengface dedi: Çok teşekkür ederim. Peki Windows 10 hangi sürümünü indirmeliyim? Genişletmek için tıkla... En son sürümü olan 1903.
kwengface dedi: Çok teşekkür ederim. Peki Windows 10 hangi sürümünü indirmeliyim? Genişletmek için tıkla... En son sürümü olan 1903.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.555 Makaleler 1 Çözümler 38 20 Mayıs 2019 #6 muzan dedi: En son sürümü olan 1903. Genişletmek için tıkla... 1903 sürümünde hatalar hala devam ediyor. En iyisi şu anlık 1809.
muzan dedi: En son sürümü olan 1903. Genişletmek için tıkla... 1903 sürümünde hatalar hala devam ediyor. En iyisi şu anlık 1809.