Bilgisayar olmadan Windows kurulum diski oluşturma

Cagata_yy

Decapat
İnternetten videolarını izledim fakat herkes başka 1 PC'den Windows'u indirip flash belleğe atıyor ve flash bellekten bilgisayara atıyor. Bende başka PC yok nasıl Windows indireceğim?
PC bu;
PC'yi henüz almadım ama alınca nasıl yükleyeceğimi bilmediğim için sizlere bir sorayım dedim.

Daha önce denenmemiş ekstrem bir yöntem söyleyeyim telefon ve PC uyumlu bir USB'nin içine telefonunuza indirdiğiniz ISO dosyasının içindekileri kopyalamayı deneyin USB'nin formatını da NTFS yapmanız gerek Android NTFS dosya sisteminde okuma yazma yapabilir mi veya ISO dosyası içeriklerini okuyabilir mi ondan emin değilim. Ya da belki de Android'de USB'ye imaj yazdırma programı vardır kim bilir.

Daha önce denenmemiş ekstrem bir yöntem söyleyeyim telefon ve PC uyumlu bir USB'nin içine telefonunuza indirdiğiniz ISO dosyasının içindekileri kopyalamayı deneyin USB'nin formatını da NTFS yapmanız gerek Android NTFS dosya sisteminde okuma yazma yapabilir mi veya ISO dosyası içeriklerini okuyabilir mi ondan emin değilim. Ya da belki de Android'de USB'ye imaj yazdırma programı vardır kim bilir.
Dosyaları direkt atarsa bilgisayar format USB'si olduğunu anlamaz. Rufus gibi yardımcı programlarla yazdırması gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı