Arayan4 Femtopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #11 364809 dedi: Emülatöre girdiğiniz zaman nasıl telefonu fastboot moda alacaksın? Başka bir telefon ile yapabilir miyim dersen deneyebilirsin, muhtemelen cihazı görmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Evet dediğim o başka bi android tel. Diyorum 364809 dedi: Emülatöre girdiğiniz zaman nasıl telefonu fastboot moda alacaksın? Başka bir telefon ile yapabilir miyim dersen deneyebilirsin, muhtemelen cihazı görmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Evet başka bir telefonla kablo ile bağlayıp. Demiştim. Neden görmesin.
364809 dedi: Emülatöre girdiğiniz zaman nasıl telefonu fastboot moda alacaksın? Başka bir telefon ile yapabilir miyim dersen deneyebilirsin, muhtemelen cihazı görmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Evet dediğim o başka bi android tel. Diyorum 364809 dedi: Emülatöre girdiğiniz zaman nasıl telefonu fastboot moda alacaksın? Başka bir telefon ile yapabilir miyim dersen deneyebilirsin, muhtemelen cihazı görmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Evet başka bir telefonla kablo ile bağlayıp. Demiştim. Neden görmesin.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 2 Temmuz 2022 #12 Arayan4 dedi: Evet başka bir telefonla kablo ile bağlayıp. Demiştim. Neden görmesin. Genişletmek için tıkla... Android cihaz ile Windows'un yapıları aynı değil. Sürücü sıkıntısı, OTG sıkıntısı verebilir ama deneyebilirsiniz bende emin değilim bu konuda.
Arayan4 dedi: Evet başka bir telefonla kablo ile bağlayıp. Demiştim. Neden görmesin. Genişletmek için tıkla... Android cihaz ile Windows'un yapıları aynı değil. Sürücü sıkıntısı, OTG sıkıntısı verebilir ama deneyebilirsiniz bende emin değilim bu konuda.
Arayan4 Femtopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #13 364809 dedi: Android cihaz ile Windows'un yapıları aynı değil. Sürücü sıkıntısı, OTG sıkıntısı verebilir ama deneyebilirsiniz bende emin değilim bu konuda. Genişletmek için tıkla... Olmazsa internet Cafe giderim artık yapacak bir şey yok.
364809 dedi: Android cihaz ile Windows'un yapıları aynı değil. Sürücü sıkıntısı, OTG sıkıntısı verebilir ama deneyebilirsiniz bende emin değilim bu konuda. Genişletmek için tıkla... Olmazsa internet Cafe giderim artık yapacak bir şey yok.