Çözüldü Bilgisayar olması gerekenden geç açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lacaw

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16x2 RAM
SSD veya HDD modeli
samsung 1TB 980 NVMe m2 ssd 3500 okuma/3000 yazma
Ekran kartı
msi 4060ti 16gb
Anakart
msi b650s pro wifi
İşlemci
ryzen 5 7500f
Sistemim bu ve bios ayarı driverlar üstüne windows güncel ama bios çok geç açılıyor neden olabilir.

Sistemim bu ve bios ayarı driverlar üstüne windows güncel ama bios çok geç açılıyor neden olabilir.
Normalde 30 civarıydı o bile fazlayken şuan 61 oldu sebebini anlamıyorum. Ne başlatıcıda birşey açık ne başka bir yerde 3 tane uygulama otomatik açılıyor sadece.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-05 203412.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-05 203412.png
    1,5 KB · Görüntüleme: 38
Son Windows güncellemesinden sonra, 8 saniyede açılan bilgisayarım 20 saniye civarına çıktı. Benzer bir durum yaşıyor olabilirsiniz.

Görev çubuğuna gelip sağ tıklayın Görev Yöneticisi'ni açın başlangıca gelin hepsini tek tek devre dışı bırakıp PC'yi yeniden başlatın.

Sistemim bu ve BIOS ayarı driverlar üstüne Windows güncel ama BIOS çok geç açılıyor neden olabilir?

Normalde 30 civarıydı o bile fazlayken şu an 61 oldu sebebini anlamıyorum. Ne başlatıcıda bir şey açık ne başka bir yerde 3 tane uygulama otomatik açılıyor sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev çubuğuna gelip sağ tıklayın Görev Yöneticisi'ni açın başlangıca gelin hepsini tek tek devre dışı bırakıp PC'yi yeniden başlatın.
Zaten sadece 3 tane uygulama var dedim yukarda.

11 saniyeye düştü cidden şaka gibi sağ olasın.

Otomatik gelmeyen yapmam gereken başka bios ayarı var mıdır ? RAM mhz'sini yapmıştım

Zaten sadece 3 tane uygulama var dedim yukarda.

Otomatik gelmeyen yapmam gereken başka bios ayarı var mıdır ? RAM mhz'ini yapmıştım

Zaten sadece 3 tane uygulama var dedim yukarıda.

Otomatik gelmeyen yapmam gereken başka BIOS ayarı var mıdır? RAM MHz'sini yapmıştım.

Bu şekilde kalsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı