rysvetreni
Centipat
Daha fazla
Bende aynı şeyi düşünüyordum PC varken gerek var mı diye, ancak aynı oyunları PC'de oynayabiliyorsun artı olarak birçok işlev var, çok gerek duyuyorsan al ancak onun yerine oyun için aksesuar vs alırsın.
Hocam bende tam olarak bu sebepten arada kaldim. Biraz da bugune kadar hiç PS sahibi olmadim bir onu deneyimleyesim var hem ailemin yanina ziyarete gittigimde falan da goturebilirim diye biraz düşündüm. En kötü ihtimal sıkılırsam veya kullanmazsam satarım diye düşündüm tabii biraz ugrastiracak. Ancak dediginiz konu kesinlikle dogru, şu anki sistemimde zaten oynanmayacak oyun yok bir gamepad alip da oynayabilirim bilemedimcok kararsiz kaldim.
Merhaba, oncelikle halihazirda yeni 9060XT R5 7500F'lı sistemim var. Şu anda Black Friday indirimi ile, normalde 450 euro olan PS5 Slim digital versiyonu, 350 euro ya PS5 Slim digital + FC 26 bundle olarak satiliyor. Sizce almak mantikli mi? Türkiye'de ogrenciyim ve sık şekilde kibrisa ailemi ziyarete gittigimden de gecip bilgisayari tasiyamiyorum. Bu yuzden indirimle birlikte PS5 düşündüm. Bugune kadar neredeyse hiç hikayeli oyunda oynamadim, PS kutuphanesini bitirmeyi dusunuyordum. Abonelikten gelen hikayeli oyunlari oynamayi dusunuyorum aslen, gecip para verip yeni oyun almayi degil yani. Ayrica eger cok sikilirsam aldigim fiyattan daha pahalisina 2. el olarak da satabilirim (zannetmiyorum). Bu sekilde bir durumum var oneriniz nelerdir? DualSense alip PC'ye takip oyun oynamakta mantikli geliyor ancak cok guzel bir indirim varken degerlendirmek mantiksiz mi olur? Bir de PS6 yakinda cikacak diye goz onunde bulundurursak.
Aslında cevap, verilen para seni yormayacaksa alınır. Bende hem orta ayarlarda PC var hem PS5. oyun alacağım zaman dil desteği ve ücretleri karşılaştırıp ikisinden birinde oynuyorum.
Neredeyse hiç hikayeli oyun oynamadığın için konsola nasıl tepki verirsin bilemeyiz ama seveceğini düşünüyorsan iyi fiyat değerlendirilebilir, hem kolu PC'ye de bağlayıp orada da oynayabilirsin. PS kütüphanesini bitirmek bayağı iddalı, vereceğin para seni yormayacak bir ücretse alınabilir.
Daha once Xbox Series S aldim ve bayağı bayağı oynadim hocam ancak o zaman bilgisayarim kotuydu gerci Valorant CS falan aciyordu da RDR2'dir cart curt kaldiracak seviyede değildi. Ancak sonradan sattim cunku sunu fark ettim, neredeyse hiç turkce dublajli oyun yok ve hikayeli oyunlar cok dusuk seviye Xbox tarafinda ve son zamanlarda hiç açip kullanmamaya baslamistim. Yine oyle yapar miyim emin degilim bu yuzden bir tik arada kaldim, PC'yi her gun iş icin de kullanıyorum ve memnunumda sistemimden şu anda, bayağı kararsiz kaldim hayirlisi artik
Xbox tarafı apayrı bir dünya, PS kütüphanesinde Türkçe dublajlı oyunlar var Uncharted, Last of Us gibi ki sırf Last of Us oynamak için bile alınabilir cihaz bana soracak olursan, oyun fiyatları pahalı (bayağı pahalı) ama oyunlar çok kaliteli. Sisteminizden memnunsanız bence biraz boş kafayla ihtiyaçlarınızı iyice gözden geçirip sonra karar verin öyle en mantıklı kararı vermiş olursunuz, dediğim gibi kimi insanı sıkıyor kimi insan da aşık bu cihazlara.