Çözüldü Bilgisayar onarım hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

isocan01

Picopat
Merhabalar bir kaç gündür bir sorunla karşı karşıyayım. Bilgisayarımı her başlatmaya çalıştığımda Onarım hatası veriyor. Yani bilgisayarımı hiç bir şekilde açamıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20240903_231521.jpg
    110,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20240903_232054.jpg
    126,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20240903_232023.jpg
    121,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20240903_232039.jpg
    129,8 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Konuya mesaj yazıp bana yardım etmeye çalışan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Sorun çözüldü geri yükleme yaparak.

Windows dosyalarının çökmesi sonucu oluyor diski sıfırlayıp format atın yoksa düzelmiyor.

Kurtarma ekranında bu bilgisayarı sıfırlayı bulup sıfırlayın.

Merhaba hocam bu sorunla birkaç defa karşılaştım sana tavsiyem laptopun kasasını açıp SSD veya hard disk ne var ise sök tak yapıp tekrar bilgisayarı çalıştırmanı tavsiye edeceğim.
Kardeşim bu sorunda şöyle bir çözüm yolu dediklerimi uygula bilgisayarına önce bir format at baktın format sonrası 1 gün olur aynı gün olur 3 gün içinde olur tekrar aynı hatayı alır isen mecburen SSD degistirmen gerekir ha format sonrası bir şey olmadı sorunsuz çalışıyor ise demeki yazılımsal problem format nasıl atılır bilmiyor isen YouTube'dan bakabilirsin.

Format atılmıyor maalesef formatın ortasında hata veriyor.

Kurtarma ekranında bu bilgisayarı sıfırlayı bulup sıfırlayın.
Maalesef sıfırlamanın ortasında hata veriyor.

Merhaba birkaç gündür bir sorunla karşı karşıyayım. Bilgisayarımı her başlatmaya çalıştığımda Onarım hatası veriyor. Yani bilgisayarımı hiçbir şekilde açamıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Shift'e basılı tutun yeniden başlarken gerisini uygulayın.

Format atılmıyor maalesef formatın ortasında hata veriyor.

Maalesef sıfırlamanın ortasında hata veriyor.
O zaman usb ile boot ekranından sisteme format atın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba birkaç gündür bir sorunla karşı karşıyayım. Bilgisayarımı her başlatmaya çalıştığımda Onarım hatası veriyor. Yani bilgisayarımı hiçbir şekilde açamıyorum.

Merhaba hocam bu sorunla birkaç defa karşılaştım sana tavsiyem Laptop'un kasasını açıp SSD veya hard disk ne var ise sök tak yapıp tekrar bilgisayarı çalıştırmanı tavsiye edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…