Çözüldü Bilgisayar onarım hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

isocan01

Picopat
Merhabalar bir kaç gündür bir sorunla karşı karşıyayım. Bilgisayarımı her başlatmaya çalıştığımda Onarım hatası veriyor. Yani bilgisayarımı hiç bir şekilde açamıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20240903_231521.jpg
    IMG_20240903_231521.jpg
    110,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20240903_232054.jpg
    IMG_20240903_232054.jpg
    126,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20240903_232023.jpg
    IMG_20240903_232023.jpg
    121,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20240903_232039.jpg
    IMG_20240903_232039.jpg
    129,8 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Konuya mesaj yazıp bana yardım etmeye çalışan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Sorun çözüldü geri yükleme yaparak.

Windows dosyalarının çökmesi sonucu oluyor diski sıfırlayıp format atın yoksa düzelmiyor.

Kardeşim bu sorunda şöyle bir çözüm yolu dediklerimi uygula bilgisayarına önce bir format at baktın format sonrası 1 gün olur aynı gün olur 3 gün içinde olur tekrar aynı hatayı alır isen mecburen SSD degistirmen gerekir ha format sonrası bir şey olmadı sorunsuz çalışıyor ise demeki yazılımsal problem format nasıl atılır bilmiyor isen YouTube'dan bakabilirsin.

Kurtarma ekranında bu bilgisayarı sıfırlayı bulup sıfırlayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba hocam bu sorunla birkaç defa karşılaştım sana tavsiyem laptopun kasasını açıp SSD veya hard disk ne var ise sök tak yapıp tekrar bilgisayarı çalıştırmanı tavsiye edeceğim.
Konuya mesaj yazıp bana yardım etmeye çalışan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Sorun çözüldü geri yükleme yaparak.

Windows dosyalarının çökmesi sonucu oluyor diski sıfırlayıp format atın yoksa düzelmiyor.

Kardeşim bu sorunda şöyle bir çözüm yolu dediklerimi uygula bilgisayarına önce bir format at baktın format sonrası 1 gün olur aynı gün olur 3 gün içinde olur tekrar aynı hatayı alır isen mecburen SSD degistirmen gerekir ha format sonrası bir şey olmadı sorunsuz çalışıyor ise demeki yazılımsal problem format nasıl atılır bilmiyor isen YouTube'dan bakabilirsin.

Kurtarma ekranında bu bilgisayarı sıfırlayı bulup sıfırlayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba hocam bu sorunla birkaç defa karşılaştım sana tavsiyem laptopun kasasını açıp SSD veya hard disk ne var ise sök tak yapıp tekrar bilgisayarı çalıştırmanı tavsiye edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı