Çözüldü Bilgisayar onarım hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

isocan01

Picopat
Merhabalar bir kaç gündür bir sorunla karşı karşıyayım. Bilgisayarımı her başlatmaya çalıştığımda Onarım hatası veriyor. Yani bilgisayarımı hiç bir şekilde açamıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20240903_231521.jpg
    110,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20240903_232054.jpg
    126,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20240903_232023.jpg
    121,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20240903_232039.jpg
    129,8 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Konuya mesaj yazıp bana yardım etmeye çalışan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Sorun çözüldü geri yükleme yaparak.

Windows dosyalarının çökmesi sonucu oluyor diski sıfırlayıp format atın yoksa düzelmiyor.

Kurtarma ekranında bu bilgisayarı sıfırlayı bulup sıfırlayın.

Merhaba hocam bu sorunla birkaç defa karşılaştım sana tavsiyem laptopun kasasını açıp SSD veya hard disk ne var ise sök tak yapıp tekrar bilgisayarı çalıştırmanı tavsiye edeceğim.
Konuya mesaj yazıp bana yardım etmeye çalışan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Sorun çözüldü geri yükleme yaparak.

Windows dosyalarının çökmesi sonucu oluyor diski sıfırlayıp format atın yoksa düzelmiyor.

Kurtarma ekranında bu bilgisayarı sıfırlayı bulup sıfırlayın.

Merhaba hocam bu sorunla birkaç defa karşılaştım sana tavsiyem laptopun kasasını açıp SSD veya hard disk ne var ise sök tak yapıp tekrar bilgisayarı çalıştırmanı tavsiye edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…