A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #1 -Sürücü güncellemek bilgisayarı hızlandırır. -Windows'un derinlemesine optimize edilmesi lazım! Sonrası: Bilgisayarım çok eskidi bir OC yapayim de kendine gelsin, bummm! Ekran kartı patladı. Bummm! İşlemci de ve bilgisayarım çöp oldu.
-Sürücü güncellemek bilgisayarı hızlandırır. -Windows'un derinlemesine optimize edilmesi lazım! Sonrası: Bilgisayarım çok eskidi bir OC yapayim de kendine gelsin, bummm! Ekran kartı patladı. Bummm! İşlemci de ve bilgisayarım çöp oldu.
NhaleXhale Centipat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 24 Eylül 2022 #2 Hayda! Geçmiş olsun hocam.
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #3 NhaleXhale dedi: Hayda! Geçmiş olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Ben sadece Iobit programlarına kanmıştım o kadar(format atmıştım). OC'le falan işlemciyi falan patlatmadım. Bilgisayarlarına bir sürü optimizer, sürücü bulucu indirenlere diyin bunu.
NhaleXhale dedi: Hayda! Geçmiş olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Ben sadece Iobit programlarına kanmıştım o kadar(format atmıştım). OC'le falan işlemciyi falan patlatmadım. Bilgisayarlarına bir sürü optimizer, sürücü bulucu indirenlere diyin bunu.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 24 Eylül 2022 #4 Akintuna dedi: Ben sadece IObit programlarına kanmıştım o kadar. OC'le falan işlemciyi falan patlatmadım. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam IObit, sistemi NASA PC'si yapması gerek senin bir yanlışın var.
Akintuna dedi: Ben sadece IObit programlarına kanmıştım o kadar. OC'le falan işlemciyi falan patlatmadım. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam IObit, sistemi NASA PC'si yapması gerek senin bir yanlışın var.
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #5 361370 dedi: Hayır hocam IObit, sistemi NASA PC'si yapması gerek senin bir yanlışın var. Genişletmek için tıkla... Iobit programları sistem stabilitesini bozuyor diye biliyorum.
361370 dedi: Hayır hocam IObit, sistemi NASA PC'si yapması gerek senin bir yanlışın var. Genişletmek için tıkla... Iobit programları sistem stabilitesini bozuyor diye biliyorum.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 24 Eylül 2022 #6 Akintuna dedi: Iobit programları sistem stabilitesini bozuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... h-hocam(!)
Akintuna dedi: Iobit programları sistem stabilitesini bozuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... h-hocam(!)
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #7 361370 dedi: Hayır hocam IObit, sistemi NASA PC'si yapması gerek senin bir yanlışın var. Genişletmek için tıkla... IObit technopatta bir kere yasak bir program.
361370 dedi: Hayır hocam IObit, sistemi NASA PC'si yapması gerek senin bir yanlışın var. Genişletmek için tıkla... IObit technopatta bir kere yasak bir program.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 27 Eylül 2022 #8 Akintuna dedi: IObit Technopat'ta bir kere yasak bir program. Genişletmek için tıkla... Hocam konu mizah kategorisinde ama mizah yapınca beğenmedim emojisi atıyorsunuz neden?
Akintuna dedi: IObit Technopat'ta bir kere yasak bir program. Genişletmek için tıkla... Hocam konu mizah kategorisinde ama mizah yapınca beğenmedim emojisi atıyorsunuz neden?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #9 Akintuna dedi: -Sürücü güncellemek bilgisayarı hızlandırır. -Windows'un derinlemesine optimize edilmesi lazım! Sonrası: Bilgisayarım çok eskidi bir OC yapayim de kendine gelsin, bummm! Ekran kartı patladı. Bummm! İşlemci de ve bilgisayarım çöp oldu. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Akintuna dedi: -Sürücü güncellemek bilgisayarı hızlandırır. -Windows'un derinlemesine optimize edilmesi lazım! Sonrası: Bilgisayarım çok eskidi bir OC yapayim de kendine gelsin, bummm! Ekran kartı patladı. Bummm! İşlemci de ve bilgisayarım çöp oldu. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et