Bilgisayar ortamı nasıl?

Mousepadi değiştirebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanin masanizin uzerinde durmasi alani oldukca daraltmis. Daha fazla esya koymak komforunuzu oldukca etkilecek ve masanin daginikmis gibi gorunmesine sebebiyet verecektir.

Bana kalirsa kulaklik standi ve kol tutucu icin bir raf yapilmali ve monitor sola kaydirilmali veya kasaniz icin farkli bir yer secmeniz daha dogru olabilir.

Hocam kendi sagliginiz icin bir Gaming chair iyi gider.

Abim küçükken kullanıyormuş 20 senelik en az çok rahat değiştirmeyi düşünmüyorum.

Kulaklık standım var ama masaya koymadım kasayı yere koymak istemedim sonuçta kaç lira para veriyoruz biraz üstte dursun.

Hocam kasayi yere koymaniz daha iyi olur.

Benim kasa ile çok benziyor kasan ortamın eskisinden çok daha güzel ama mouse alanı çok dar. Güçlü biri isen oyun oynarken fareyi hızlı hızlı çevirmeye çalışıp bilgisayarın dengesini kaybedip kırılmasına sebep olabilirsin. Kasanın masada olduğu ve farenin hemen yanında olduğu resimlerde hep bu senaryoyu düşünüyorum.

Dediğim gibi fotoğrafta klavyeyi çok sağa koymuşum normalde biraz solda duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…