Agah Efe Centipat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 49 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eski Misafir Çocuğu 15 Ocak 2021 #11 aydos dedi: Sağ taraftaki karmaşayı görmezsek güzel duruyor. Bu benim fikrim. Genişletmek için tıkla... Kanka tüm sistemlerim oraya kurulu yapacağım bir şey yok. asizby dedi: Neden iki mouse peki üstadım. Genişletmek için tıkla... Zevkine.
aydos dedi: Sağ taraftaki karmaşayı görmezsek güzel duruyor. Bu benim fikrim. Genişletmek için tıkla... Kanka tüm sistemlerim oraya kurulu yapacağım bir şey yok. asizby dedi: Neden iki mouse peki üstadım. Genişletmek için tıkla... Zevkine.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 15 Ocak 2021 #12 Masanı ferah tutmak çok iyi bir yöntem. Bir şey içsen bardağı koymaya yer yok.
Agah Efe Centipat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 49 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eski Misafir Çocuğu 15 Ocak 2021 #13 Arda_Animations dedi: Darmaduman . Kabloları düzenlemek lazım. Onun dışında güzel gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Aynen orayı düzenleyeceğim bende rahatsızım o kablolardan.
Arda_Animations dedi: Darmaduman . Kabloları düzenlemek lazım. Onun dışında güzel gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Aynen orayı düzenleyeceğim bende rahatsızım o kablolardan.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 15 Ocak 2021 #14 Kablolar ve 2 mouse fantazisi dışında güzel.
KovboyBeyDiyeceksiniz Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 329 Yer Pentium 4 İnside Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boyacılık 15 Ocak 2021 #15 706143 dedi: Kablolar ve 2 mouse fantezisi dışında güzel. Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyorum.
706143 dedi: Kablolar ve 2 mouse fantezisi dışında güzel. Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyorum.
better call saul Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 479 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #16 Hocam nasıl böyle kullanıyorsunuz anlamıyorum ya 24 inç monitörüm var yine gözümün dibine sokmadan rahat edemiyorum
Hocam nasıl böyle kullanıyorsunuz anlamıyorum ya 24 inç monitörüm var yine gözümün dibine sokmadan rahat edemiyorum
Agah Efe Centipat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 49 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eski Misafir Çocuğu 15 Ocak 2021 #17 arencosk dedi: Sağ taraftaki dağınıklık ve mikrofon (?) dışında gayet güzel. Ama niye 2 mouse kullandığınızı pek anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kanka mikfon belli olsun diye kameraya çektim yoksa göstermicektim. faux dedi: Masanı ferah tutmak çok iyi bir yöntem. Bir şey içsen bardağı koymaya yer yok. Genişletmek için tıkla... Kanka yan tarafı göstermedim koyacak yer var. faux dedi: Masanı ferah tutmak çok iyi bir yöntem. Bir şey içsen bardağı koymaya yer yok. Genişletmek için tıkla... Var kanka yan tarafı çekmedim ayağımı bile uzatabiliyorum. better call saul dedi: Hocam nasıl böyle kullanıyorsunuz anlamıyorum ya 24 inç monitörüm var yine gözümün dibine sokmadan rahat edemiyorum Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. 706143 dedi: Kablolar ve 2 mouse fantezisi dışında güzel. Genişletmek için tıkla... Herkes 2 mouse a taktılar ya.
arencosk dedi: Sağ taraftaki dağınıklık ve mikrofon (?) dışında gayet güzel. Ama niye 2 mouse kullandığınızı pek anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kanka mikfon belli olsun diye kameraya çektim yoksa göstermicektim. faux dedi: Masanı ferah tutmak çok iyi bir yöntem. Bir şey içsen bardağı koymaya yer yok. Genişletmek için tıkla... Kanka yan tarafı göstermedim koyacak yer var. faux dedi: Masanı ferah tutmak çok iyi bir yöntem. Bir şey içsen bardağı koymaya yer yok. Genişletmek için tıkla... Var kanka yan tarafı çekmedim ayağımı bile uzatabiliyorum. better call saul dedi: Hocam nasıl böyle kullanıyorsunuz anlamıyorum ya 24 inç monitörüm var yine gözümün dibine sokmadan rahat edemiyorum Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. 706143 dedi: Kablolar ve 2 mouse fantezisi dışında güzel. Genişletmek için tıkla... Herkes 2 mouse a taktılar ya.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 15 Ocak 2021 #18 Klavye marka modeli nedir? @Agah Efe.