M metehanbicer Centipat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 17 Aralık 2021 #1 Hata bilgileri toplanıyor deyip yeniden başlatıyor ama döngü devam ediyor. Bazen de açılınca sadece siyah ekranda kalıyor kapatma düğmesine bastığımda kapanmıyor ben de direkt güç kaynağından kapatmak zorunda kalıyorum. Dosya Ekleri Screenshot_20211217_211923_com.huawei.himovie.overseas.jpg 41,6 KB · Görüntüleme: 46
Hata bilgileri toplanıyor deyip yeniden başlatıyor ama döngü devam ediyor. Bazen de açılınca sadece siyah ekranda kalıyor kapatma düğmesine bastığımda kapanmıyor ben de direkt güç kaynağından kapatmak zorunda kalıyorum.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #2 Diskte de sıkıntı olabilir. Kurulum USB'si ile onarmayı deneyebilirsiniz. Başarılı olmazsa format atmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Diskte de sıkıntı olabilir. Kurulum USB'si ile onarmayı deneyebilirsiniz. Başarılı olmazsa format atmayı deneyin.
KS KS M metehanbicer Centipat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 18 Aralık 2021 #3 yener999 dedi: Diskte de sıkıntı olabilir. Kurulum USB'si ile onarmayı deneyebilirsiniz. Başarılı olmazsa format atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir çözüm yolu yok mu çünkü elimde şu an kurulum USB'si yok bilgisayar açılmadığı içinde USB'ye bir şey aktaramıyorum. Artı 0 Eksi
yener999 dedi: Diskte de sıkıntı olabilir. Kurulum USB'si ile onarmayı deneyebilirsiniz. Başarılı olmazsa format atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir çözüm yolu yok mu çünkü elimde şu an kurulum USB'si yok bilgisayar açılmadığı içinde USB'ye bir şey aktaramıyorum.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #4 metehanbicer dedi: Hocam başka bir çözüm yolu yok mu çünkü elimde şu an kurulum USB'si yok bilgisayar açılmadığı içinde USB'ye bir şey aktaramıyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS resetleyip deneyebilirsiniz. Olmazsa yine kurulum USB'si gerekir. Artı 0 Eksi
metehanbicer dedi: Hocam başka bir çözüm yolu yok mu çünkü elimde şu an kurulum USB'si yok bilgisayar açılmadığı içinde USB'ye bir şey aktaramıyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS resetleyip deneyebilirsiniz. Olmazsa yine kurulum USB'si gerekir.