Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 814 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #1 Bilgisayar açılırken otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve %100 olunca otkmatik onarım başarısız ekranı geliyor. Ondan sonra ne yaptıysam bilgisayar açılmadı ne sıfırlayabiliyorum ne de sistem geri yükleme. Ne yapmam lazım?
Bilgisayar açılırken otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve %100 olunca otkmatik onarım başarısız ekranı geliyor. Ondan sonra ne yaptıysam bilgisayar açılmadı ne sıfırlayabiliyorum ne de sistem geri yükleme. Ne yapmam lazım?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 9 Kasım 2022 #2 Jotloki dedi: Bilgisayar açılırken otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve %100 olunca otkmatik onarım başarısız ekranı geliyor. Eki Görüntüle 1567282 Ondan sonra ne yaptıysam bilgisayar açılmadı ne sıfırlayabiliyorum ne de sistem geri yükleme. Eki Görüntüle 1567284 Eki Görüntüle 1567285 Eki Görüntüle 1567283 Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... USB ile sıfırdan kurulum yapman gerekiyor hocam. Hiç bir şekilde açılmıyorsa. Artı 0 Eksi
Jotloki dedi: Bilgisayar açılırken otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve %100 olunca otkmatik onarım başarısız ekranı geliyor. Eki Görüntüle 1567282 Ondan sonra ne yaptıysam bilgisayar açılmadı ne sıfırlayabiliyorum ne de sistem geri yükleme. Eki Görüntüle 1567284 Eki Görüntüle 1567285 Eki Görüntüle 1567283 Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... USB ile sıfırdan kurulum yapman gerekiyor hocam. Hiç bir şekilde açılmıyorsa.
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 9 Kasım 2022 #3 O kadar şey yaptıktan sonra hâlâ açılmıyorsa bence formattan başka çare yok gibi. Artı 0 Eksi
KS KS Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 814 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #4 Sgm33 dedi: O kadar şey yaptıktan sonra hâlâ açılmıyorsa bence formattan başka çare yok gibi. Genişletmek için tıkla... Format nasıl atacağım onu bilmiyorum. Bilgisayarın açık olması gerekmiyor mu mesela? Artı 0 Eksi
Sgm33 dedi: O kadar şey yaptıktan sonra hâlâ açılmıyorsa bence formattan başka çare yok gibi. Genişletmek için tıkla... Format nasıl atacağım onu bilmiyorum. Bilgisayarın açık olması gerekmiyor mu mesela?
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 9 Kasım 2022 #5 Jotloki dedi: Format nasıl atacağım onu bilmiyorum. Bilgisayarın açık olması gerekmiyor mu mesela? Genişletmek için tıkla... Format atmak basit bir iş maksimum 30dk sürer ihtiyacınız olan tek şey USB. Artı 0 Eksi
Jotloki dedi: Format nasıl atacağım onu bilmiyorum. Bilgisayarın açık olması gerekmiyor mu mesela? Genişletmek için tıkla... Format atmak basit bir iş maksimum 30dk sürer ihtiyacınız olan tek şey USB.
KS KS Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 814 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #6 Jotloki dedi: Format nasıl atacağım onu bilmiyorum. Bilgisayarın açık olması gerekmiyor mu mesela? Genişletmek için tıkla... Kaç gb olması gerekiyor ? Artı 0 Eksi
Jotloki dedi: Format nasıl atacağım onu bilmiyorum. Bilgisayarın açık olması gerekmiyor mu mesela? Genişletmek için tıkla... Kaç gb olması gerekiyor ?
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 9 Kasım 2022 #7 Jotloki dedi: Kaç GB olması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... 8 GB'lık bir USB bellek yeterli olur. Artı 0 Eksi
Jotloki dedi: Kaç GB olması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... 8 GB'lık bir USB bellek yeterli olur.
KS KS Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 814 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #8 Sgm33 dedi: 8 GB'lık bir USB bellek yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Bir de ben yapmayı bilmiyorum önerdiğiniz bir video var mı ona göre yapayım. Artı 0 Eksi
Sgm33 dedi: 8 GB'lık bir USB bellek yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Bir de ben yapmayı bilmiyorum önerdiğiniz bir video var mı ona göre yapayım.
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 9 Kasım 2022 #9 Jotloki dedi: Tamamdır teşekkürler. Bir de ben yapmayı bilmiyorum önerdiğiniz bir video var mı ona göre yapayım. Genişletmek için tıkla... Hocam uyarı yediğim için şimdi yazabiliyorum en iyi şu 2 video size yardımcı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Jotloki dedi: Tamamdır teşekkürler. Bir de ben yapmayı bilmiyorum önerdiğiniz bir video var mı ona göre yapayım. Genişletmek için tıkla... Hocam uyarı yediğim için şimdi yazabiliyorum en iyi şu 2 video size yardımcı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 814 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #10 Sgm33 dedi: Hocam uyarı yediğim için şimdi yazabiliyorum en iyi şu 2 video size yardımcı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Sgm33 dedi: Hocam uyarı yediğim için şimdi yazabiliyorum en iyi şu 2 video size yardımcı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkürler.