Bilgisayar oynarken kafamın sol tarafı ağrıyor

Uranhay

Kilopat
Sosyal Tayfı
Yer
Türkiye
Ben bilgisayarcıyım. Tabii günlük 4 saat civarı bilgisayar ile uğraşıyorum. Son zamanlarda bilgisayarla uğraşırken kafam ağrımaya başladı. Nedeni nedir? Hastalığım mı var?

Burası bir teknoloji forumu size bu tarz konularda yardımımız dokunamaz. Doktora gidin.

Beyin fıtığı hastaları nöroloji kliniklerine birbirinden çok farklı şikayetler ile başvurabilmektedir. Bu şikayetlerden en yaygın olanları; baş ve boyun bölgesinde şiddetli ağrı, ense kökünde meydana gelen ağrı, kulak çınlaması, ekstremetelerde oluşan uyuşma, halsizlik, yüz ağrısı, boğaz ağrısı, işitme kaybı, ellerde yanma, terleme, ellerde yanma, horlama, bulanık bir şekilde görme ya da uyku problemleri gibi belirtileri vardır. Yani beyinin yönettiği her organda bir belirti ya da bir ağrı sızı olabilir. bu yüzden bu belirtiler çoğu kez kişiden kişiye değişir. Bu belirtilerin en sık görüleni ise ense ve boyun bölgesinde ağrıdır. (Şaka yapıyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…