Bilgisayar Oyun Açınca Reset Atıyor

Halil Söyleyen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bilgisayarda oyun açıyorum çözünürlük ayarlarına geliyorum bilgisayar reset atıyor. Bazen oyunu açar açmaz reset atıyor. Bazende biraz oynayınca reset atıyor. Oyun farketmiyor. Şuan bilgisayarda GTA V CS GO LEFT 4 DEAD 2 DYING LIGHT mevcut bu oyunlarda dediğim gibi reset atıyor. Sistemim de kötü değil.

• i5 6600
  • Gtx 980
  • B150 Gaming M3
  • 16 GB 2X8 RAM
  • Güç Kaynağı G750M 80 Plus 750 W güç kaynağı
  • Bir de ısınmasın diye cpu fan almıştım Hyper T4

Kasada bunun haricinde 5 tane kasa fanı var ısınma olacağını sanmıyorum buzdolabı gibi içi kasanın. Virüs te olduğunu sanmıyorum virüs programım orjinal kaspersky internet security. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Montajı kim yaptı ? PSU kablolarının iyi oturduğundan emin olun. PSU'dan bileşenlere bağlı olan bütün kabloları söküp yeniden takın.
Bağlantıları Vatan'da Yaptılar. Sonra Bilgisayarcıya Götürdüm Oradada Bir Kez Daha Söküp Taktılar PSU Kabloları Düzgün Kontrol Ettim. Acaba PSU'da Sorun Olabilirmi Besleyememe Vs. Gibi Sorunlar Yoksa Servise Mi Göndereyim ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı