Merhabala arkadalar. 3 gün önce yeni bir sistem topladim. Oyun oynerken hersey cok iyi hic bir kasma ile karsilasmiyorum. Bugün 3-4 kez bilgisayar dondu acikcasi kitlendi ve reset atmak zorunda kaldim. Acaba bu sorun neyden kaynaklanabilir ? Overclock yaptim bundan dolayi olabilir mi acaba ? Cevaplariniz icin simdiden tesekkür ederim.
680W be quiet güc kaynagim var. Sanirim ondan dolayi olmaz diye düsünüyorum. 3-4 gündür hic bir sorun yoktu. 60-70 fps aldigim oyunlarda suan kasiyor ve 10 fps ye düstügünü görüyorum. Anlamadigim su bir kasma yapacak yada güc yetmeseydi 3-4 gündür nasil sorunsuz bir sekilde kullandim onu anlamiyorum.
İstersen bious'u tekrardan default yapabilirsin. Otomatik overclock seçeneği varsa o şekilde dene yoksa da azar azar sistemin stabil olasayakadar o.c yapabilirsin. Sisteminden bahseder misin ? Belki PSU yetersiz kalıyordur.
dün default yaptim sistemimi. Sistemin kilitlenmesi suan olmuyor. Ama Battlefield 4 oynuyorum mesela. Yaklasik 1 saat sonra 70 Fps aldigim oyun 10 fps ye düsüyor ve yukariya cikmiyor. Aida64 den sicakliklara baktim hic bir sorun yok. Prime95 testini yaptim yine bir sorunla karsilasmadim acikcasi.Buna ragmen neden bu problemle karsilasiyorum anlamadim.
İstersen bious'u tekrardan default yapabilirsin. Otomatik overclock seçeneği varsa o şekilde dene yoksa da azar azar sistemin stabil olasayakadar o.c yapabilirsin. Sisteminden bahseder misin ? Belki PSU yetersiz kalıyordur.
dün default yaptim sistemimi. Sistemin kilitlenmesi suan olmuyor. Ama Battlefield 4 oynuyorum mesela. Yaklasik 1 saat sonra 70 Fps aldigim oyun 10 fps ye düsüyor ve yukariya cikmiyor. Aida64 den sicakliklara baktim hic bir sorun yok. Prime95 testini yaptim yine bir sorunla karsilasmadim acikcasi.Buna ragmen neden bu problemle karsilasiyorum anlamadim.
Valla benim aklıma pek bir şey gelmiyor. Üşenmiyorsan bilgisayarı komple sök kontrol ede ede ayrıntılara dikkat ede ede tekrar topla ne diyim yazılımsal mı donanımsal mı anlamadım yani Umarım en kısa zamanda sorunu çözersin.
Valla benim aklıma pek bir şey gelmiyor. Üşenmiyorsan bilgisayarı komple sök kontrol ede ede ayrıntılara dikkat ede ede tekrar topla ne diyim yazılımsal mı donanımsal mı anlamadım yani Umarım en kısa zamanda sorunu çözersin.
RAM'lerden kaynaklanması çok düşük ihtimal. Oyundayken 1 saat sonra fps düşmesi yaşadığınızı söylemişsiniz. Stabilite testi öneririm. Umarım BİOS'u güncelledikten sonra O.C yapmışsınızdır.
O.C işlemi "Uygun fiyatlı oyun bilgisayarı bölüm 1 "de dakika 35:40 de ayrıntılı bir biçimde açıklanmış.
Aslında aklıma hiçbir şey gelmiyor. İlk 3-4 günde sorun yok sonradan gelen bir sorun ???