Bilgisayar oyun oynarken donuyor

Bu olay ilk defa bugün iki kez başıma geldi. LoL oynarken birdenbire bilgisayar kitlendi ve fareden başka hiçbir şey kontrol edemedim.

CTRL + Alt + Del yaptım fakat PC hiçbir komut almadı fakat fare çalışıyordu.

Bilgisayardaki tüm güncellemeler yapıldı fakat ben Windows 10 güncellediğim için olduğundan şüpheleniyorum.

Neden olduğu hakkında çok fikrim yok :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 16 GB'lık bu RAM' leriniz arasında marka, teknik özellikler farkı bulunuyor mu? Ayni durum Teknosa'da bir dizüstünü bu yüzden geri verip başkasıyla değiştirdiğim HP, 4 GB, win 10, AMD Ryzen 3 dizüstünde de bulunuyordu. Bazı işlemlerde kolayca kilitlenip uzun süre de uyku modundan (fan sesini artırmadan) çıkamıyordu. Başlı başına bir sorundu yani, bu HP dizüstü. HP, 4 GB'lık RAM'li ve AMD Ryzen 3'lü bu sisteme win 10, 64 bitlik işletim sisteminin yüklenmesi bence biraz hatalı olup sisteme ağır geliyordu, Zaten Teknosa'dakilere de bu HP' yi 2 gün içinde geri verirken bana göre hatalı olabilen bu teknik yanlışı hatırlatmıştım. Sizde de muhtemelen RAM uyumsuzluğuyla donma, kilitlenme sıkıntılarınız bulunabilir. Örneğin 2 gün sonra değiştirdiğim AMD Ryzen 7, Huawei Matebook D15, 8 GB, win10, 64 bit'li dizüstünde ise böyle bir sorun hiç yok. Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı