Bilgisayar Oyuna Girince Restart Atıyor

Hocam hatanız genellikle BIOS güncel olmadığı zaman oluyormuş, donanımsal da olabilirmiş yazılımsal da. Temiz format atmak sorunu çözer diyorlar ama dediğim gibi önce sürücüleri kontrol edelim.

• Öncelikle Driver Booster adlı programı indirin.
  • Ardından BIOS için anakartın üreticisi olan firmanın sitesine gitmeniz gerek, eğer bulamıyorsanız anakart marka / model bilgilerini paylaşırsanız yardımcı olunur mutlaka.
  • Ayrıca bu videodaki RAM Test işini de yapmanızı öneririm.
    Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Saygılarımla...

Ayrıca buraya minidump dosyasının açılmış halini de bırakıyorum belki başka bir şey de gören olabilir.
bir arkadaşın minidumpı.png

Son düzenleme:
  • Virus taraması yapın
  • O.C ayarlarını kaldırın
  • Komut istemcisini yönetici olarak açıp sfc /scannow ile tarayın bilgisayardaki sorunları algılıyor
  • Farklı bir güç kaynağın da deneyin
  • Format atın
  • İşlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını kontrol edin

Sorun çözüldü gibi %95 yazılımsal arkadaşlar. Az önce başka bir oyunda denedim PC'yi (GTA V) gayet sağlıklı hiçbir sorun çıkarmadı oyunda. Konu kilitlenebilir.
@Recep Baltaş hocam sorun halen devam etmekte bilgisayar ara ara kafasına göre reset atıyor neden olduğunu çözemiyorum o gün GTA 5 girince sorun çıkarmadı diye çözüldü sandım yazılımsaldır dedim ama malesef devam etmekte. Minidump dosyası atsam inceleme imkanınız var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı