KomoG2M Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 407 26 Temmuz 2022 #1 Undervoltsuz 85-86 derece, undervolt yapınca 95 derece oluyor. Undervolt yapınca sıcaklık düşmesi gerekmiyor mu? Bir de 90 derecelerde laptop kendiliğinden kapanıyor.
Undervoltsuz 85-86 derece, undervolt yapınca 95 derece oluyor. Undervolt yapınca sıcaklık düşmesi gerekmiyor mu? Bir de 90 derecelerde laptop kendiliğinden kapanıyor.
SSVinvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #2 Macun sür. Artı 0 Eksi
erenjk Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #3 KomoG2M dedi: Undervoltsuz 85-86 derece, undervolt yapınca 95 derece oluyor. Undervolt yapınca sıcaklık düşmesi gerekmiyor mu? Bir de 90 derecelerde laptop kendiliğinden kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Ssvinvonun da dediği gibi termal macunu yenileyin ve bilgisayarı tozlardan arındırın. Artı 0 Eksi
KomoG2M dedi: Undervoltsuz 85-86 derece, undervolt yapınca 95 derece oluyor. Undervolt yapınca sıcaklık düşmesi gerekmiyor mu? Bir de 90 derecelerde laptop kendiliğinden kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Ssvinvonun da dediği gibi termal macunu yenileyin ve bilgisayarı tozlardan arındırın.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #4 @erengore Artı 0 Eksi
KS KS KomoG2M Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 407 26 Temmuz 2022 #5 SSVinvo dedi: Macun sür. Genişletmek için tıkla... 1 hafta önce sürdüm erenjk dedi: Ssvinvonun da dediği gibi termal macunu yenileyin ve bilgisayarı tozlardan arındırın. Genişletmek için tıkla... 1 hafta önce hem termal macun sürdürdüm hemde temizlettim Artı 0 Eksi
SSVinvo dedi: Macun sür. Genişletmek için tıkla... 1 hafta önce sürdüm erenjk dedi: Ssvinvonun da dediği gibi termal macunu yenileyin ve bilgisayarı tozlardan arındırın. Genişletmek için tıkla... 1 hafta önce hem termal macun sürdürdüm hemde temizlettim
erenjk Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #6 KomoG2M dedi: 1 hafta önce sürdüm. 1 hafta önce hem termal macun sürdürdüm hem de temizlettim. Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yaptınız mı? @Recep Baltaş Recep hocam kusura bakmayın etiketledim ama arkadaşımızın yardıma ihtiyacı var. Artı 0 Eksi
KomoG2M dedi: 1 hafta önce sürdüm. 1 hafta önce hem termal macun sürdürdüm hem de temizlettim. Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yaptınız mı? @Recep Baltaş Recep hocam kusura bakmayın etiketledim ama arkadaşımızın yardıma ihtiyacı var.
KS KS KomoG2M Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 407 26 Temmuz 2022 #7 erenjk dedi: Virüs taraması yaptınız mı? @Recep Baltaş Recep hocam kusura bakmayın etiketledim ama arkadaşımızın yardıma ihtiyacı var. Genişletmek için tıkla... Hic virüslü şeyler indirmedim internetten indirdiğim tek sey gezginlerden furmark testi Artı 0 Eksi
erenjk dedi: Virüs taraması yaptınız mı? @Recep Baltaş Recep hocam kusura bakmayın etiketledim ama arkadaşımızın yardıma ihtiyacı var. Genişletmek için tıkla... Hic virüslü şeyler indirmedim internetten indirdiğim tek sey gezginlerden furmark testi