Bilgisayar oyunlarda ısınması

XOXM Buğra

Hectopat
Beyler kafayı yemek üzereyim. Bilgisayarım bir gün çok ısınıyor tüm oyunlar kasıyor. Ertesi gün çok güzel saatlerce oynasam da sıkıntı olmuyor. Çok fazla bilgisayar kullandım ancak böylesine rastlamadım. Kullandığım en kötü bilgisayar bu. Çözemiyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler kafayı yemek üzereyim. Bilgisayarım bir gün çok ısınıyor tüm oyunlar kasıyor. Ertesi gün çok güzel saatlerce oynasam da sıkıntı olmuyor. Çok fazla bilgisayar kullandım ancak böylesine rastlamadım. Kullandığım en kötü bilgisayar bu. Çözemiyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Crackli oyunlar kullanıyor musun veya kasan kapalı bir yerde mi yoksa masanın üstünde mi ayrıca kasa fanların sıkıntılı mı sıkıntısız mı. Gördüğün üzere çok fazla seçenek var...

Crackli oyunlar kullanıyor musun veya kasan kapalı bir yerde mi yoksa masanın üstünde mi ayrıca kasa fanların sıkıntılı mı sıkıntısız mı? Gördüğün üzere çok fazla seçenek var...

Verdiğiniz cevaplarda yanlışlık var.
Kasanın konumu önemsiz.
Kasa aynı yerde yeri değişmiyor bu yüzden yanlış cevap.
Çöpe atınız o halde.

Şu sistem bilgilerini, her parça dahil olmak üzere açık açık belirtin. Sonra da oyunda hangi parça kaç derece oluyor belirtin.
Medyum değiliz sonuçta :)

Verdiğiniz cevaplarda yanlışlık var.
Kasanın konumu önemsiz.
Kasa aynı yerde yeri değişmiyor bu yüzden yanlış cevap.
Arkadaşım kasa eğer kapalı bir yerde ise sıkıntı oluyor ve aşırı ısınıyor ki ertesi gün belki oda çok sıcak değildi bu yüzden kasa çok ısınmadı dediğim gibi bu tarz konularda ihtimaller çok fazla...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı