Bİlgisayar Oyunları Çok Yavaş Açıyor

Dostum aynı sorunları önceki sistemimde kullandıgım HDD'de yaşadım, chorome'e tıklasam disk kullanımı %100'e fırlıyordu, sinir oluyordum. Ona gıcık oldugum için bu sisteme HDD sokmadım zaten

Hmm, bu durumda windows10 kullanıyorsanız görev yöneticisini açın, orada '' başlangıç '' sekmesi olacak oradaki herşeyi kapatın( terk tıkla - devre dışı bırak ). Bu durumda sisteminiz açıldıgında o programlarda otomatik olarak açılmayacak, HDD'nizi yormayacak. Siz manuel olarak açmaya calısdıgınızda daha geç açılacak tek eksi yönü bu.

Benim ssd'de %100'e vuruyor ama ilk açıldığında 30 saniye sonra düzeliyor.

Virüs var mı diye baktım fakat yok 0 Eset kullanıyorum.

Bilgisayarı açtığımda WTFast ve Twitch i açıyorum sonra oyunu açıyorum ondan dolayı olabilir mi ? Ve MSI Gaming App den şu ayarları yapıp oyuna giriyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    29,7 KB · Görüntüleme: 123
Virüs var mı diye baktım fakat yok 0 Eset kullanıyorum.
Dostum windows bu, kendi kendine bir haltlar karıştırır, tek el oldugu için çekeceğiz microsoft'un nazını.
Arada sırada windows otomatik disk birleştirme yapar, güncelleme yükler, sana sormadan türlü türlü şey yapar, bunlarda dediğin soruna sebep olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…