videocu Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 242 26 Kasım 2024 #1 Bilgisayar oyunu nasıl yapılır? Basit Simulator oyunları yapmak istiyorum car sale Simulator, super market Simulator gibi oyunlar.
Bilgisayar oyunu nasıl yapılır? Basit Simulator oyunları yapmak istiyorum car sale Simulator, super market Simulator gibi oyunlar.
qbgt Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #2 videocu dedi: Bilgisayar oyunu nasıl yapılır? Basit Simulator oyunları yapmak istiyorum car sale Simulator, super market Simulator gibi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Proje'yi belirle. Oyun motoru seç. Yazılım dili seç. Yapmaya başla. Basit arama sonuçlarıyla oyun motoru/yazılım dilleri hakkında bilgi edinebilir ve öğrenmeye başlayabilirsin.
videocu dedi: Bilgisayar oyunu nasıl yapılır? Basit Simulator oyunları yapmak istiyorum car sale Simulator, super market Simulator gibi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Proje'yi belirle. Oyun motoru seç. Yazılım dili seç. Yapmaya başla. Basit arama sonuçlarıyla oyun motoru/yazılım dilleri hakkında bilgi edinebilir ve öğrenmeye başlayabilirsin.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.793 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #3 videocu dedi: Bilgisayar oyunu nasıl yapılır? Basit Simulator oyunları yapmak istiyorum car sale Simulator, super market Simulator gibi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Bu iş bayağı emek isteyen bir şey o yüzden aşağıda vereceğim videoları izleyerek başlayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Unreal Engine ile oyun yapmak istiyorsanız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sıfırdan Unreal Engine 5 ve Blueprint Eğitimi Unreal Engine'de baştan sona blueprint kullanarak oyun yapmayı öğrenin! www.udemy.com Unity ile oyun yapmak istiyorsanız: Unity C# | Sıfırdan Profesyonelliğe | 3D | 2D Oyun Yapımı 2023 | 155+SAAT | Sıfırdan başlayarak oyun geliştiricisi olmaya Hazır mısın ? Hayallerine çok yakınsın, HAYDİ BAŞLAYALIM www.udemy.com
videocu dedi: Bilgisayar oyunu nasıl yapılır? Basit Simulator oyunları yapmak istiyorum car sale Simulator, super market Simulator gibi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Bu iş bayağı emek isteyen bir şey o yüzden aşağıda vereceğim videoları izleyerek başlayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Unreal Engine ile oyun yapmak istiyorsanız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sıfırdan Unreal Engine 5 ve Blueprint Eğitimi Unreal Engine'de baştan sona blueprint kullanarak oyun yapmayı öğrenin! www.udemy.com Unity ile oyun yapmak istiyorsanız: Unity C# | Sıfırdan Profesyonelliğe | 3D | 2D Oyun Yapımı 2023 | 155+SAAT | Sıfırdan başlayarak oyun geliştiricisi olmaya Hazır mısın ? Hayallerine çok yakınsın, HAYDİ BAŞLAYALIM www.udemy.com