Wolverine4422
Hectopat
Merhaba, PC toplamak için iş arıyoruz bana ailecek ama yok işte. Ne yapabilirim? En son düğün salonunda bir işe girdim ama adam bu iş sana göre değil dedi ve beni işten çıkardı.
Hangi şehirde yaşıyorsun? Ona göre bir tavsiye vereceğim.Merhaba, PC toplamak için iş arıyoruz bana ailecek ama yok işte. Ne yapabilirim? En son düğün salonunda bir işe girdim ama adam bu iş sana göre değil dedi ve beni işten çıkardı.
Adıyamanın kahta ilçesinde yaşıyorum.Hangi şehirde yaşıyorsun? Ona göre bir tavsiye vereceğim.
Büyükşehirde olsaydın çok iyi tavsiyeler verebilirdim. Eğer kimse iş vermiyorsa bir kırmızı ışıkta su satarak günde 200₺ ve üstü rahatlıkla kazanabilirsin. Dayım çok eskiden bu sayede iyi paralar kazanmıştı.Adıyamanın kahta ilçesinde yaşıyorum.
Adıyaman'ın kahta ilçesinde yaşıyorum.
Maalesef büyükşehirde yaşamıyorum. Keşke yaşasaydım.Büyükşehirde olsaydın çok iyi tavsiyeler verebilirdim. Eğer kimse iş vermiyorsa bir kırmızı ışıkta su satarak günde 200₺ ve üstü rahatlıkla kazanabilirsin. Dayım çok eskiden bu sayede iyi paralar kazanmıştı.
Yaşadığım yerde cinegold bile yok.Sinemada çalışabilirsiniz sizin bulunduğunuz ilçede mi bilmiyorum ama oradaki cinegold benim dayıma ait ben Diyarbakır'dayım dayım bana hep kolay bir iş olduğunu söyler işte bilet kesme en kolayı en zoru salon temizlemek maaş olarak da asgari ücret.
Maalesef büyükşehirde yaşamıyorum. Keşke yaşasaydım.
Yaşadığım yerde cinegold bile yok.
Bilgisayardan biraz anlarım ama burdaki bilgisayarcılar işe almaz.Hocama biraz sana bağlı hani mesela çalışma rutininin nasıl çalışabilirsin bilgisayardan anlar mısın telefondan anlar mısın arabadan anlar mısın bize biraz daha bilgi verir misin?
Bilgisayardan biraz anlarım ama buradaki bilgisayarcılar işe almaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.