Bilgisayar parası biriktirmek için ne iş yapılabilir?

Wolverine4422

Hectopat
Merhaba, PC toplamak için iş arıyoruz bana ailecek ama yok işte. Ne yapabilirim? En son düğün salonunda bir işe girdim ama adam bu iş sana göre değil dedi ve beni işten çıkardı.

Merhaba, PC toplamak için iş arıyoruz bana ailecek ama yok işte. Ne yapabilirim? En son düğün salonunda bir işe girdim ama adam bu iş sana göre değil dedi ve beni işten çıkardı.
Hangi şehirde yaşıyorsun? Ona göre bir tavsiye vereceğim.

Adıyamanın kahta ilçesinde yaşıyorum.
Büyükşehirde olsaydın çok iyi tavsiyeler verebilirdim. Eğer kimse iş vermiyorsa bir kırmızı ışıkta su satarak günde 200₺ ve üstü rahatlıkla kazanabilirsin. Dayım çok eskiden bu sayede iyi paralar kazanmıştı.

Büyükşehirde olsaydın çok iyi tavsiyeler verebilirdim. Eğer kimse iş vermiyorsa bir kırmızı ışıkta su satarak günde 200₺ ve üstü rahatlıkla kazanabilirsin. Dayım çok eskiden bu sayede iyi paralar kazanmıştı.
Maalesef büyükşehirde yaşamıyorum. Keşke yaşasaydım.

Sinemada çalışabilirsiniz sizin bulunduğunuz ilçede mi bilmiyorum ama oradaki cinegold benim dayıma ait ben Diyarbakır'dayım dayım bana hep kolay bir iş olduğunu söyler işte bilet kesme en kolayı en zoru salon temizlemek maaş olarak da asgari ücret.
Yaşadığım yerde cinegold bile yok.

Aynı sorun bende de var kardeşim çoğunlukla asgari ücrete köle olmanı istiyorlar bende istemediğim için ayrılıyorum mesela girmeden önce 9 saat çalışma diyor giriyorum ise 10.30 saat çalışıyorum yoğun oluyor kafa kalmıyor.

Bilgisayardan biraz anlarım ama buradaki bilgisayarcılar işe almaz.

Peki araba motor bisiklet gibi şeylerden anlar mısın berbere çırak olabilirsin bakkalda çalışabilirsin yerel markette çalışabilirsin yaşın 18'in üzerinde ise AVM güvenlikçiliği yapabilirsin gece güvenlik önermiyorum, ehliyetin var mı araba veya motor herhangi bir belgen var mı emlakçılık ya da galericilik gibi, hocam emlakçılık galerici ile ilgin varsa halk eğitim kursundan bedavaya kendine diploma çıkartırabilirsen ben öyle yaptım eğitim müfettişi olduğum için kendime rahatça çıkarttım, bana da ek meslek seçeneği oldu hani bir miktar bir sermayan varsa az miktar veya da baban yardımcı olursa kesinlikle galerilik ve emlakçılık öneririm eğer düşünürsem bana yaz ben sana daha detaylı bilgi vereyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı