Satılık/Takas Bilgisayar Parçaları

Makaleler
21
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Elimde toplu ürünler mevcuttur, hepsi kapalı kutudur. Toplu alımda pazarlık düşünülür ama tekli alımda pazarlık düşünmüyorum.

2 KOLLU MONİTÖR STANDI: 2000TL
(32 İNÇ VE 10 KG'YE KADAR DESTEKLER.)
10 ADET MEVCUT.

KODAK X120 PRO 1TB&512GB 40 ADET MEVCUT. :
1TB: 1750TL 512GB: 900TL

AULA F75 KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE: 1800TL.
AJAZ159 APEX KABLOSUZ MOUSE: 1800TL

Fareler ne renk acaba? Ek olarak bir arkadaşım adına fare ve klavye ikilisini almayı planlıyorum, ne kadar indirim yapabilirsiniz?

Fareler ne renk acaba? Ek olarak bir arkadaşım adına fare ve klavye ikilisini almayı planlıyorum, ne kadar indirim yapabilirsiniz?
Fareler siyah, klavye beyaz hocam. İkisini 3550 kargo benden olacak şekilde verebilirim.

Kargo kısmı dert değil hocam, klavye konusunda arkadaş kesin gibi ama fare konusunda hala ufakta olsa akıllarda soru işareti var, bende bir tane fare almayı planlıyorum ancak forumlarda kimi insan gıcırdadığından kimisi ise takılmalardan bahsediyor, sizde aktif olarak kullanıyorsanız benzer bir sorun yaşadınız mı?

0536 564 5565, zamanında gerçekleşemeyen bir alışverişten dolayı galiba wp'den engellemiştiniz beni bu sebepten ulaşamıyorum. Müsait bir zamanınızda klavyenin varsa test videolarını verdiğim numaraya atabilir misiniz? Klavyeyi sıkıntı çıkmaz ise kesin alacağız.

Son düzenleme:
Özelden yazıldı klavye son kalan 3 adet. (1'i ayırtıldı.)
Mouse kalan son 2 adet.
256GB SSD STOK BİTMİŞTİR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…