Alıcı Bilgisayar parçaları

Makaleler
21
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Piyasasından ucuza her parçanıza talibim. Bilgisayarcı olduğumu ama normal bir bilgisayarcı kadar da öldürmeyeceğimi bilerek fiyat veriniz.
05432424021.

Ryzen 5 1600 AF model işlemci var elimde. KFG yok. 3-4 yıl kadar kullandım. Hiçbir sorun yaşamadım 5600 modele yükselttiğim için boşta bekliyor. Epey önce konu açmıştım. 1000TL düşünüyorum.

Hocam maalesef kargosuna değen bir işlemci değil piyasası da düştü o işlemcinin...

Ryzen 5 1600 AF model işlemci var elimde. KFG yok. 3-4 yıl kadar kullandım. Hiçbir sorun yaşamadım 5600 modele yükselttiğim için boşta bekliyor. Epey önce konu açmıştım. 1000TL düşünüyorum.

Hocam bir ihtimal 10 gün içerisinde MSI b450m-a pro max+ ryzen 5 3600x+ gskill ripjaws 2x8 3200 mhz ram seti am5'e geçmek adına satabilirim, parçalar 4 senedir sistemde aktif olarak kullanılıyor. Kutu, garanti ve fatura yok, kasadan sökünce ele gelen haliyle satacağım. Ne kadara alabilirsiniz?

Merhaba. Bende WD Blue 1 TB HDD var. Bilmiyorum ilgilenir misiniz ama ilgileniyorsanız 750TL'ye bırakırım eğer anlaşırsak. Sahibinden ilanım burada. Söylemeden geçmeyeyim Hard Disk Sentinel ile görüntülediğimde sağlığı 100 gözüküyor ve faturası duruyor olup, garantisi bitmiştir:
1TB HDD 650TL'den veriyorum sağolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı