Satılık Bilgisayar Parçaları

Makaleler
2
Yer
İstanbul/Ümraniye
Arkadaşlar merhabalar, elimde eski bilgisayarımdan kalan birkaç tane parça var bunları satmak istiyorum bilgili birisi yardımcı olabilir mi? Mümkünse herkes bana fiyat tavsiyesi versin. Elimdeki parçaların resimleri şöyle:
  • LG LP156WH2 15.6" HD LED 1366x768 Panel
  • Samsung M471B5673FH0-CF8 2GB DDR3 1066MHz 1.5V Notebook RAM
  • Atheros AR5B95 Wi-Fi Kartı
  • Huawei HW-120100E6W 100-240V 50/60Hz Adaptör
  • Sony AC-P5V8 100-240V 50/60Hz PSP (PlayStation Portable) Adaptör
Bu ürünlerden sadece Panel, RAM ve Wi-Fi Kartı eski bilgisayarımdan kalan parçalardır, Huawei Adaptör eski modemim Huawei HG658c V2 modemden, Sony Adaptör ise PSP'den kalmadır.

Sony Adaptör 2014 yılında yılının başında İspanya'dan gelmiştir dönüştürücüyle, sadece 2 ay kullandım ve PSP kırıldığı için daha kullanamadım. Huawei Adaptörüm de eski modem bozulduğu için elimde kalmıştır. Diğer 3 tane bilgisayar parçası ise eski bilgisayarım Toshiba Satellite C650D'den kalmadır. Sistemimde de HDD ve Anakart arıza yaptığı için o günden beri kullanamadım ama çalışıyordu hepsi.

Parçaların çalışıp çalışmadığını hangi ürüne alacaksanız getirirsiniz ve test ederiz.

Bu parçaları İstanbul'da birçok yere elden veririm. Ümraniye'de oturuyorum isteyene Ümraniye'nin hangi yeri müsaitse gelip verebilirim. Ayrıca alternatif olarak Kadıköy, Ataşehir ilçelerine müsaitim evim çok yakındır bu yerlere bilginiz olsun.

@Jira @Asım Demir @Pantheon

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı