Yer
Osmangazi / Bursa
Merhabalar,
İlk Öncelikle elimdeki ürünleri ihtiyaç sebebi ile satmaktayım. Bazı ürünlerin garantisi bitmiş olup herhangi bir sıkıntısı yoktur. Ürünlerin elimden geldiği kadar bilgisini sizlerle paylaşacağım, lakin şunu da belirtmek isterim ki aklımda bir fiyat aralığı ve bilgisi yoktur. Uygun fiyata öldürmeden fazla zarar etmeden hem satıcı olarak kendimi hem de alacak veya niyeti olan arkadaşı üzmemek isterim. Konu Hakkında bilgisi olan arkadaşlarında görüşlerine açığım.
Evet, geçelim ürünlerimize.

1. Ürün Dark RangeMax 300Mbps Wireless-N Kablosuz Ağ Adaptörü Dk-NT-WDN300A5 Modeli Garantisi Kutusu vardır.
Kablosuz Bağlantı Hızı 300Mbps

2. Bloody TL8 Terminatör Lazer 8200CPI ( 2015) Yılından beri kullanmaktayım. Herhangi bir kırık çizik vs olmayıp kutusu mevcuttur.
Çözünürlük 8.200CPI, 5 Kademe Ayarlanabilir. İmaj İşleme 10.8 MEG'a Pixel/sn. Çerçeve Hızı 12.000 FPS. Hızlanma 30G. Tuş Tepki Süresi 1ms'den az.

3. Cool Master Evo 212 soğutucu. Ürünün herhangi bir arızası yoktur. Kutu mevcuttur. Uzun süredir kullanmıyorum. Kullandığım sisteme büyük geliyor.

4. Cool Master G750M 80 Plus Modüler Güç kaynağı
8 X SATA girişi 8 pin güç çıkışı 6+2 pin PCI-Express VGA girişleri falan vardır. Üründe herhangi bir sıkıntı yoktur. Garantisi bitmiştir.

5. Everest Rampage KB-R79 Modeli. Ürünün kutusu garantisi vardır.
Teknik özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz.

6. Gigabyte Z97X GAMING 7 Anakart. Ürünün Garantisi bitmiş olup bir sıkıntısı bulunmamaktadır.
Ürünün teknkik bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.

7. PRO2000 19" inç
Çözünürlük 1366 X 768. Ürünün garantisi kutusu yoktur. Ayak kısmında arka tarafında ufak bir"ÇATLAK"Bulunmaktadır.

Ürünler bunlar dediğim gibi fiyat konusunda aklımda bir şey yok. Bir anda karar verdim ihtiyaçtan dolayı. Lütfen gereksiz yere arayıp rahatsızlık vermeyiniz.

Adres: Osmangazi / Bursa
Tel: 553 699 74 81

Dosya Ekleri

• 3 ürün.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 97
  • Bloody TL8 Terminator (1).jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 95
  • Bloody TL8 Terminator (2).jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 105
  • Cool Master Evo 212.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 113
  • Cool Master G750 M (1).jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 95
  • Cool Master G750 M (2).jpg
    812,9 KB · Görüntüleme: 102
  • Everest Rampage KB-R79 (1).jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 96
  • Everest Rampage KB-R79 (2).jpg
    1 MB · Görüntüleme: 98
  • Gigabyte z97x Gaming 7 (1).jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 103
  • Pro2000 (1).jpg
    995 KB · Görüntüleme: 97
  • Pro2000 (2).jpg
    944,7 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20191031_140138.jpg
    1.003,4 KB · Görüntüleme: 79
Z97 anakart için fiyat ne düşünüyorsun? Aklımda bir fiyat veya bilgi olmadığı için sizin belirleyeceğiniz fiyatı öğrenmek istiyorum.
Hocam Ürünüm sıfır değil garantisi yok. Sıfır 1500-1800 fiyat band arasında değişmekte. Dediğim gibi benimde aklımda bir fiyat yok ama 900-1000 tl arası olabilir. Belki çok söyledim belki de az

Mouse ve Hyper 212 Evo Soğutucu için düşündüğünüz fiyat nedir?

Mouse ve Hyper 212 Evo Soğutucu için düşündüğünüz fiyat nedir?
Mouse sıfır ürün için arama yaptığım zaman 177 - 344 tl fiyat bandı arasında değişiyor. Buna uygun fiyat aralığında verilebilir. Şuanda aklıma gelen fiyat 110-120 arasında.
Hocam Hyper evo 212 soğutucu arama yaptığım zaman bir çok sitede ürün geçici olarak temin edilemiyor,net bir fiyat bilgisine sahip olmadığım için piyasa daki fiyatların altında vereceğim kesindir. Çünkü ürünler ikinci el olarak geçiyor. ister iseniz siz bir fiyat belirtin pazarlık sünnettir.

Suan o anakartı o fiyata satmanız zor indirimle 999tl ye x570 satıldığını düşünürsek yinede kolay gelsin anakart sağlammış

Hocam letgoya koymayı unutmayın ben koyduğum gün sattım parçaları.
olabilir aslında lakin fiyat konusunda endişe duyduğum için koyamadım
Güç kaynağının modüler kablolarını satarsanız almak isterim fiyat verirseniz.
Hocam sadece kablolari satalim fakat psu alacak arkadaş kablosuz olarak almayabilir. Buda benim için problem kaynağı.
Suan o anakartı o fiyata satmanız zor indirimle 999tl ye x570 satıldığını düşünürsek yinede kolay gelsin anakart sağlammış
Hocam sadece fiyat verildi ve pazarlık payı bırakıldı dedim, ama iyice araştırılır fiyat ne ise o olur zaten dediğim gibi pazarlık var. Ayrıca tam olarak fiyat konusuna hakim değilim

İşlemci soğutucu için ne kadar istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…