Bilgisayar parçalarına sıvı dökülmesi

Merhaba güzide Technopat Sosyal ailesi, benim bir sorunum var.

Blenderda karpuz suyu vardı ve buzlukta hazır dondurma çubukları ve silikon kalıp ile dondurmuştum. Biraz soğukluğu azalsın diye bilgisayar kasasının üst tarafına koymuştum ancak oynadığım oyuna ne yazık ki odaklandığım için yüksek ısı yüzünden eriyip yan pencere kapağı açık olan donanım parçalarına döküldü. Karpuz aromalı hazırladığım suyu donanım parçalarından nasıl arındırabilirim? Donanım parçalarımda herhangi bir sıkıntı bulunmamakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parçaları tek tek çıkartıp, kurutmalısın. Peçete yardımıyla gördüğün sıvıları alabilirsin. Dikkatli bir şekilde kullanmak şartıyla, saç kurutma makinesini soğuk üfleme yardımıyla kurutabilirsin. Kurutursan, parçalara çok yakın tutma. Yanlış anlamayın ama, kalorifer üstüne neden koymadınız?

Bu resmen bile bile lades. Artık şu kasaları sehpa olarak kullanmamayı öğrenmemiz lazım. Ederinin 3-5 kat fazlasını vererek aldığımız için en çok bizim dikkat etmemiz lazım. Her parçayla ayrı ayrı ilgilen. Umarım böyle saçma bir sebepten sistemini kaybetmezsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı