Bilgisayar parçalarını değiştirmek virüsü sistemden kaldırır mı?

Douuuuuuuuu35

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Çok basit bir soru sormak istiyorum başıma gelmedi fakat bilgi almak için sormak istiyorum. Modem, anakart, SSD ve RAM değiştirirsek bilgisayarı bütün virüslerden kurtarır mıyız?

Anakarta yapışanlar hariç neredeyse hepsi diskte oluyor. Yani SSD ve anakart değişimi virüsten kurtarır.

Sanırım bir türüne bulaşıyordu ancak bunlar çok nadir olaylar. %99'u diskte oluyor.

Peki genel olarak soruma cevap vermek gerekirse bahsettiğim parçaları değiştirirsek var olan bütün bilgisayar virüslerinden kurtulabiliyoruz değil mi?

Peki genel olarak soruma cevap vermek gerekirse bahsettiğim parçaları değiştirirsek var olan bütün bilgisayar virüslerinden kurtulabiliyoruz değil mi?

İstihbarat ajanı değilseniz bu kadar komplike virüsleri yeme olasılığınız çok düşük. Format atsanız çözülecek iştir muhtemelen. Hepimiz virüs yiyoruz ama anakart değiştirmiyoruz.

SSD, anakart, RAM ve modemi değiştirirseniz kurtulursunuz. Bunları bilgi için sorduğunuzu varsayıyorum, yoksa arkadaşın dediği gibi neredeyse hepsi antivirüs veya formata halloluyor.

İstihbarat ajanı değilseniz bu kadar komplike virüsleri yeme olasılığınız çok düşük. Format atsanız çözülecek iştir muhtemelen. Hepimiz virüs yiyoruz ama anakart değiştirmiyoruz.

Teşekkür ederim sadece forumda gezerken birkaç önemli virüs gözüme çarptı o yüzden sormak istedim.

SSD, anakart, RAM ve modemi değiştirirseniz kurtulursunuz. Bunları bilgi için sorduğunuzu varsayıyorum, yoksa arkadaşın dediği gibi neredeyse hepsi antivirüs veya formata halloluyor.

Evet forumda birkaç virüs konusunda gözüme çarptı ve sormak istedim bilgilendirme için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…