Bilgisayar parçalarını hangi sitelerden alıyorsunuz?

Nssumer

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Yavanbilgisayar.com gibi OLMAYAN uygun fiyat ile alışveriş yaptığınız siteleriniz hangi siteler acaba? :D Bilgi paylaşımı yapalım az :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitenin ne olduğundan çok güvenliği ve uygun fiyatlı oluşu önemli benim için. Mesela işlemcimi en uygun Media Markt’dan, kasamı İnventus.com’dan, klavyemi GameEkstra’dan, Mouse Hepsiburada.com’dan, Monitörümü vatanbilgisayar.com’dan aldım hepsi de en uygun alternatifleriyle. Daha yazarım da mobildeyim demek istediğim anlaşılmıştır 😊

sorun çıkarma potansiyeli olan ya da yıllar sonra servise gitme ihtimali varsa ürünün, vatanbilgisayar, inventus ve satıcı hepsiburada ise fiyata da bakarak bunları tercih ediyorum. Başka sitelerden alsam da hepsiburada kullanıcı yorumlarına bakarım genel intiba olarak.
Eğer İngilizce'niz varsa Tom'sHardware ve Guru3d gibi sitelerin incelemelerine de bakmadan geçmem. Youtube'dan Hardwarecanucks kanalını da takip ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı