Merhaba arkadaşlar, bir ekran kartı konusu açmıştım o kararımdan vazgeçip komple kasayı satıp bilgisayar alacağım. Bütçem 60-70 bin TL, bu parçaları kendim alıp toplayacağım o yüzden bu parçaları TR şartlarında alabileceğim en uygun fiyattan almak istiyorum, bunun için bana site önerebilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar, bir ekran kartı konusu açmıştım o kararımdan vazgeçip komple kasayı satıp bilgisayar alacağım. Bütçem 60-70 bin TL, bu parçaları kendim alıp toplayacağım o yüzden bu parçaları TR şartlarında alabileceğim en uygun fiyattan almak istiyorum, bunun için bana site önerebilir misiniz?
Cep telefonu, televizyon, parfüm, bebek bezi, süpermarket ve binlerce kategorideki milyonlarca ürünü en ucuz fiyata bulun, gerçek indirim ve avantajları Akakçe ile yakalayın!
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Girdiğiniz zamanda en ucuz satıcılardan size uyan birini seçersiniz.
Mesela en ucuz N11 satıcısı varmış:
Satış sayısıda yüksek:
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Ürünleri hiçbir zaman tek biryerden satın almayın. En uygun toplama herzaman farklı farklı siteler kullanmaktır. Bu iki site sayesinde de anında karşılaştırma yaparak istediğiniz parçanın en uygun ilanlarını görebilirsiniz.
1-30 Kasım 2025 tarihleri arasında ilk kez İş Bankası bireysel kredi kartına başvurun, 31 Aralık'a kadar tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 2.500 TL ve üzeri alışverişlerinizde 500 TL, toplamda 5.000 TL’ye varan MaxiPuan kazanın!
www.maximum.com.tr
Hatta e-ticaret kampanyalarıyla vb. birleştirerek daha çok puan kazanabilirsiniz.
1-30 Kasım 2025 tarihleri arasında ilk kez İş Bankası bireysel kredi kartına başvurun, 31 Aralık'a kadar tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 2.500 TL ve üzeri alışverişlerinizde 500 TL, toplamda 5.000 TL’ye varan MaxiPuan kazanın!
www.maximum.com.tr
Hatta e-ticaret kampanyalarıyla vb. birleştirerek daha çok puan kazanabilirsiniz.