Bilgisayar parçası almak için site önerisi

handaq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir ekran kartı konusu açmıştım o kararımdan vazgeçip komple kasayı satıp bilgisayar alacağım. Bütçem 60-70 bin TL, bu parçaları kendim alıp toplayacağım o yüzden bu parçaları TR şartlarında alabileceğim en uygun fiyattan almak istiyorum, bunun için bana site önerebilir misiniz?

Amazon-Hepsiburada-Vatan-İtopya-Tebilon-İnventus vs. buralarda gezin en ucuz bulduğun yerden teker teker topla.

Bu tarz durumlarda direk Akakçe ve Epey kullanılır:

Almak istediğiniz bir parçanın (Atıyorum R7 7800X3D işlemci.) Akakçe linkine girip, en ucuz siteyi görürsünüz:

Girdiğiniz zamanda en ucuz satıcılardan size uyan birini seçersiniz.
Mesela en ucuz N11 satıcısı varmış:

Satış sayısıda yüksek:

Ürünleri hiçbir zaman tek biryerden satın almayın. En uygun toplama herzaman farklı farklı siteler kullanmaktır. Bu iki site sayesinde de anında karşılaştırma yaparak istediğiniz parçanın en uygun ilanlarını görebilirsiniz.

Tek tek alacaksanız tavsiyem aşağıdaki gibi bir kampanya ile yeni kredi kartı çıkartın. İş Bankası ve Akbank böyle kampanya sunuyordu sanırım.

Puan kazana kazana alın:

Hatta e-ticaret kampanyalarıyla vb. birleştirerek daha çok puan kazanabilirsiniz.

Bu chip para normal parayla eş değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…