P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 11 Mart 2021 #21 Nervus dedi: 2004 yılından 2018'e kadar oynamışsın bilgisayara sorsaydın iyi misin kanka diye. Genişletmek için tıkla... Konu hortladı. Ranzanın altında yatıyor rahmetli, hali mi var ki sorayım?
Nervus dedi: 2004 yılından 2018'e kadar oynamışsın bilgisayara sorsaydın iyi misin kanka diye. Genişletmek için tıkla... Konu hortladı. Ranzanın altında yatıyor rahmetli, hali mi var ki sorayım?
şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.544 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2023 #22 Driverların güncel miydi? Programming Language dedi: İyi akşamlar arkadaşlar. Olay 2 sene önce yaşandı. Bilgisayar 2004 yılında toplanmış ve 2 yıl önceye kadar kullanıyordum. Birden bilgisayarı çalıştırınca patladı. Sizce neden olabilir? Acaba artık bana dayanamadı mı? Genişletmek için tıkla...
Driverların güncel miydi? Programming Language dedi: İyi akşamlar arkadaşlar. Olay 2 sene önce yaşandı. Bilgisayar 2004 yılında toplanmış ve 2 yıl önceye kadar kullanıyordum. Birden bilgisayarı çalıştırınca patladı. Sizce neden olabilir? Acaba artık bana dayanamadı mı? Genişletmek için tıkla...