kruby151 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #1 Açma kapama butonum yandı bir süredir fişe taktığımda acılıyordu bügüm açılmadı anakarta elektrik geliyor Power SW soketine tornavidayla dokunsam da açılmıyor.
Açma kapama butonum yandı bir süredir fişe taktığımda acılıyordu bügüm açılmadı anakarta elektrik geliyor Power SW soketine tornavidayla dokunsam da açılmıyor.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 15 Mart 2024 #2 Eğer tornavidayla dokununca da açılmıyorsa sorun switchle alakalı değil gibi, güç kaynağının kablolarını ve varsa düğmesini kontrol ettiniz mi?
Eğer tornavidayla dokununca da açılmıyorsa sorun switchle alakalı değil gibi, güç kaynağının kablolarını ve varsa düğmesini kontrol ettiniz mi?
kruby151 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #3 zValiant dedi: Eğer tornavidayla dokununca da açılmıyorsa sorun Switch'le alakalı değil gibi, güç kaynağının kablolarını ve varsa düğmesini kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Başka güç kaynağı taktım yine anakarta güç geldi fakat aynı senaryo.
zValiant dedi: Eğer tornavidayla dokununca da açılmıyorsa sorun Switch'le alakalı değil gibi, güç kaynağının kablolarını ve varsa düğmesini kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Başka güç kaynağı taktım yine anakarta güç geldi fakat aynı senaryo.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 15 Mart 2024 #4 kruby151 dedi: Başka güç kaynağı taktım yine anakarta güç geldi fakat aynı senaryo. Genişletmek için tıkla... Pinlerde görünen bir sorun var mı? Fanlar vs. hiç çalışmıyor mu yoksa sadece görüntü mü gelmiyor?
kruby151 dedi: Başka güç kaynağı taktım yine anakarta güç geldi fakat aynı senaryo. Genişletmek için tıkla... Pinlerde görünen bir sorun var mı? Fanlar vs. hiç çalışmıyor mu yoksa sadece görüntü mü gelmiyor?
kruby151 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #5 zValiant dedi: Pinlerde görünen bir sorun var mı? Fanlar vs. hiç çalışmıyor mu yoksa sadece görüntü mü gelmiyor? Genişletmek için tıkla... Fanlar dönmüyor sanırsam normal 1 pin eksik Dosya Ekleri IMG_0205.jpeg 281,9 KB · Görüntüleme: 22
zValiant dedi: Pinlerde görünen bir sorun var mı? Fanlar vs. hiç çalışmıyor mu yoksa sadece görüntü mü gelmiyor? Genişletmek için tıkla... Fanlar dönmüyor sanırsam normal 1 pin eksik
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 15 Mart 2024 #6 kruby151 dedi: Fanlar dönmüyor sanırsam normal 1 pin eksik Genişletmek için tıkla... Sağ üst kısımdaki, eksik pinin hemen yanındaki iki pini kısa devre yaptırmanız lazım doğru yapıyorsunuz değil mi?
kruby151 dedi: Fanlar dönmüyor sanırsam normal 1 pin eksik Genişletmek için tıkla... Sağ üst kısımdaki, eksik pinin hemen yanındaki iki pini kısa devre yaptırmanız lazım doğru yapıyorsunuz değil mi?
kruby151 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #7 zValiant dedi: Eki Görüntüle 2141767 Sağ üst kısımdaki, eksik pinin hemen yanındaki iki PIN'i kısa devre yaptırmanız lazım doğru yapıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet fakat değişim yok. zValiant dedi: Eki Görüntüle 2141767 Sağ üst kısımdaki, eksik pinin hemen yanındaki iki PIN'i kısa devre yaptırmanız lazım doğru yapıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi değişim yok sizce anakartımı değişmem lazım cünkü hiçbir türlü açmıyor işlemciyi çıkardım her şeyi fakat değişim yok. Son düzenleme: 16 Mart 2024
zValiant dedi: Eki Görüntüle 2141767 Sağ üst kısımdaki, eksik pinin hemen yanındaki iki PIN'i kısa devre yaptırmanız lazım doğru yapıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet fakat değişim yok. zValiant dedi: Eki Görüntüle 2141767 Sağ üst kısımdaki, eksik pinin hemen yanındaki iki PIN'i kısa devre yaptırmanız lazım doğru yapıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi değişim yok sizce anakartımı değişmem lazım cünkü hiçbir türlü açmıyor işlemciyi çıkardım her şeyi fakat değişim yok.
Woztox Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #8 kruby151 dedi: Açma kapama butonum yandı bir süredir fişe taktığımda acılıyordu bügüm açılmadı anakarta elektrik geliyor Power SW soketine tornavidayla dokunsam da açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Açılmadı diye o soketlerin hepsine tornavidaylamı dokundunuz acaba.
kruby151 dedi: Açma kapama butonum yandı bir süredir fişe taktığımda acılıyordu bügüm açılmadı anakarta elektrik geliyor Power SW soketine tornavidayla dokunsam da açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Açılmadı diye o soketlerin hepsine tornavidaylamı dokundunuz acaba.