Bilgisayar programcılığı 2. sınıf staj stresi

realizm

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayar programcılığı 2. sınıf öğrencisiyim. An itibari ile derslerim bitti hepsinden geçtim fakat stajım kaldı şu an bir start up şirkette staj yapıyorum. Fakat çok tedirgin ve stresliyim çünkü hiçbir şey bilmiyormuş gibi hissediyorum kendimi. Burada bir proje veriliyor sanki ödev gibi fakat onu yapacak gereksinimim yok. Onların gözüne kötü, bilgisiz gibi görünmekten çok tedirginim ve zorunlu staj mezun olabilmem için maalesef bu konuda ne yapabilirim? Onlarla konuşmalı mıyım? Yoksa bir müddet sonra stajımı iptal ederler mi? Onun için de epey tedirginim. Şimdiden teşekkür ediyorum yanıtlarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Staj sömürüsü var yine. Kendini öyle hissetme. Onlarla konuş istersen. İçini dök diyebilirdim ama benim önerim başkalarının yazdığı mesajları ciddiye al. Benim değil.

Stajına birşey olmaz. Öğrenmek için ordasın. Elinden geleni yap ve öğrenmeye çalış yeter.

Bende büyük ve kurumsal şirketler de staj yaptım. Firma sahibi ve çalışanlar senin stajyer olduğunun farkında. Stres yapmana gerek yok, tecrübe kazanmak için orada çalışıyorsun. Disiplinli olduğunu ve çaba gösterdiğini göster yeter. Bugüne kadar stajı olumsuz sonuçlanan birine rastlamadım.

Stajına bir şey olmaz. Öğrenmek için oradasın. Elinden geleni yap ve öğrenmeye çalış yeter.

Genel olarak çok boş kalıyorum kendi işleriyle çok fazla ilgilendikleri için ben de o süreçlerde ders videoları izleyip kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Genel olarak çok boş kalıyorum kendi işleriyle çok fazla ilgilendikleri için ben de o süreçlerde ders videoları izleyip kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
Eğer yapmanı istiyorlarsa sana verilen iş ile ilgili bir şeyler yapmaya çalış. Kafanı takacak bir durum yok. Hemen hemen tüm stajlar böyle geçer. İş yaptıran firmalar azdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…