Bilgisayar Programcılığı bölümü hakkında

ROCKSTARLIVIN'

Kilopat
Ben geçtiğimiz günlerde bilgisayar programcılığı bölümünü kazandım arkadaşlar DGS ile ilerletmek amacıyla. Fakat merak ettiğim bir şey var şehir dışında okuyacağım ve bölümüm bilgisayar gerektiriyor mu? Yani üniversiteye giderken bilgisayarımı da götürmeli miyim?

Genelde ilk senelerde bilgisayara gerek duyulmuyor ama son senelerde hocalar proje ödevleri verdiği için bilgisayara ihtiyaç duyulabiliyor. Son senemde yüz tanıma projesi için acil olarak kendime bilgisayar almıştım.

Derslerde yanına bilgisayar almana gerek yok. Laboratuvarlardaki bilgisayarlar iş görür ama proje ödevi sunumunda bilgisayar götürmen gerekebilir.

Teknik olarak okul size bütün imkanları sağlamak zorunda. Uzaktan eğitim bölümleri okumuyorsanız okul sizin ödev ve derslerinizde kullanabileceğiniz bilgisayarı sağlamak zorunda laboratuvarlar yeterli olacaktır. Hiç bir şekilde bilgisayar alamayacak durumda olan öğrenciler de bu bölümü kazanıp okuyabilirler. Fakat bir bilgisayar evde ders çalışma, ödev vs için yararlı olacaktır.

Ben de üniversiteye yeni başladım bu yıl, programlama dersimiz var. Okuldaki bilgisayarları da kullanabiliyoruz sıkıntı olmuyor ama kendi bilgisayarında uğraşmak gibisi olmadığını düşünüyorum.

Hali hazırda bilgisayarın varsa bence gözünü kırpmadan yanına al. Okuldaki bilgisayarları bir yere kadar kullanabilirsin. Ders olur, sınav olur, etkinlik olur kullanamazsın, okul akşamları kapanabilir belki o zaman kullanamazsın. Kendi bilgisayarın olursa hiç umrunda olmaz rahat olursun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı