Bilgisayar Programcılığı bölümünü kazanmak zor mudur?

BİG BOSS 16

Picopat
12. sınıfa geçtim. Tüm derslerim çok kötü hatta 0.
Bugün dershaneye kayıt oldum. 1 senede 400 bin civarı sıralamaya girebilir miyim sizce? Daha sonra DGS ile mühendislik okumak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün dershaneye kayıt oldum. 1 senede 400 bin civarı sıralamaya girebilir miyim sizce? Daha sonra DGS ile mühendislik okumak istiyorum.
Hevesinizi kırmak istemem ama çok kolay bir bölüm değildir ama sıkı çalışırsanız yüksek bir üniversite olmasa da ortalama bir yere girersiniz tahminim benim bir arkadaşımda 12. sınıfa geçti onunda dersleri kötü ve o da bilgisayar bölümü istiyor ona benzettim sizi .

Bölüm okumayı geçtim de yani olacak iş değil mi sizce?

440 bin civarı sıralama istiyorum.

440 bin civarı sıralama istiyorum.
Baştan beri sıkarsanız olur ama çalışma planıda çok önemli 24 saat ders çalışıp batan kişiler tanıyorum hem lol oynayıp hem çalışan ve iyi yer kazanan biliyorum çalışma planı çok önemli.

Kardeşim merhaba 400k rahat yaparsın fakat DGS zordur kontenjan çok kısıtlıdır. Ona göre düşünüp karar vermeni tavsiye ederim.

Bu sene yks sınavına girdim tytde 375bin sıralama yaptım.

Bu netler ile.

Bu sene YKS sınavına girdim TYT'de 375bin sıralama yaptım.

Bu netler ile.

Ve bir sürü bilgisayar programcılığı üniversitesi denk geliyor 100 tane varsa 90 tanesi geliyor.

Bu sene yks sınavına girdim tytde 375bin sıralama yaptım.
Eki Görüntüle 1473776
Bu netler ile.

Ve bir sürü bilgisayar programcılığı üniversitesi denk geliyor 100 tane varsa 90 tanesi geliyor.
Bir arkadaşım Ege ve ya 9 Eylül istiyor çok yakınım bu konuda ona bilgi vermek isterim sizin bilginiz var mı sizin puanlar ile gelir mi yazılım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…